Radio Simplu

Astrele nu mint! Cât de gelos ești în funcție de zodia ta

Gelozia este un sentiment ciudat. Un amalgam de nesiguranță, teamă și emoție, pe care fiecare o controlează așa cum poate. Sunt unele zodii, de exemplu, pentru care gelozia este un sentiment rar întâlnit, în timp ce pentru altele este ceea ce le conduce în viață. Haideți să vedem, așadar, care sunt semnele zodiacale guvernate de gelozie.

Scorpionul este cea mai geloasă zodie

Cei născuți sub acest semn astral sunt de departe cei mai geloși. Ei au tendința de a nu avea încredere în oameni, ceea ce duce la false acuzații create fix din gelozie. De altfel, scorpionii nu reușesc să-și țină mai deloc acest sentiment în frâu, punând pe fugă chiar și o persoană care i se adresează partenerului lor.

Racul ascunde cel mai bine gelozia

Cei care se regăsesc sub acest semn zodiacal se descurcă de minune în a ascunde gelozia. Recunosc rar și cu greu că sunt geloși, însă când o fac se lasă cu show.

Leul e gelos numai atunci când nu i se dă atenție

De fel, sunt iubitori și pasionali. Însă, cu nevoia lor permanentă de a fi în centrul atenției partenerului lor, e ușor să ajungă la gelozie. Dacă au pierdut chiar și pentru o clipă atenția partenerului, lucrurile escaladează ușor.

Fecioara nu este geloasă în relațiile amoroase

Ei simt gelozia altfel. Fiind foarte critici cu ei înșiși, atunci când cineva îi depășește în reușite, cei născuți în zodia fecioară sunt copleșiți de gelozie. În secunda doi, se comportă ca și cum ar participa la o mare competiție cu respectiva persoană.

Berbecul acționează rapid la gelozie

În comparație cu alte zodii, berbecul nu stă pe gânduri când simte gelozia. Ușor temperamental, un berbec va acționa pe loc când se va găsi într-o astfel de poziție. Din fericire, nu este o zodie atât de geloasă precum altele.

Taurul e gelos doar când ceva serios îl deranjează

Chiar dacă taurul este posesiv și nesigur pe el, nu are o parte geloasă. Un taur este răbdător și suficient de înțelegător atunci când se confruntă cu situații dificile. Dacă un taur arată că e gelos, o face când chiar are motive.

Capricornul nu acționează niciodată pe baza geloziei

Nu e o zodie tocmai geloasă, și chiar dacă ar simți vreun pic, n-ar acționa duși de val. Au un autocontrol grozav și nu lasă gândurile negative să le invadeze mintea.

Balanța nu este geloasă mai niciodată

Fiind una dintre cele mai înțelegătoare zodii, o balanță veritabilă va accepta o situație care nu e în favoarea lor. Gelozia e un sentiment rar pentru balanță. Și cum nu-i place confruntarea ori cearta, nu vei ști niciodată când o balanță e cu adevărat geloasă.

Săgetătorul îi place să-i facă pe alții geloși

Nu pare a simți niciodată gelozia, fiind mereu optimist și de gașcă. De fapt, mai degrabă îi place să-i facă pe alții geloși cu zelul și cu felul pozitiv de a fi.

Vărsătorul e gelos când se simte trădat

Este o zodie loială și asta așteaptă și de la partener. Cel mai mic semn de trădare declanșează o scenă de gelozie fatală. Un vărsător își va folosi tot arsenalul pe care îl deține pentru a afla adevărul.

Peștii nu sunt geloși

Foarte rar li se întâmplă să simtă gelozia, iar atunci când o fac nu se lasă mânați de ea. Puterea lor de compasiune și iubire pentru oameni nu-i lasă să cadă pradă în fața sentimentului de gelozie.

Gemenii nu sunt geloși pentru că nu le pasă

Au o atitudine foarte degajată asupra vieții de cuplu și un nivel de înțelegere foarte mare, așa că gelozia nu-i interesează.

Loading...