Radio Simplu

Va mai cânta sau nu Babasha alături de Coldplay în a doua zi de concert? Britanicii au luat decizia finală

Internetul a explodat, la propriu, după prestația lui Babasha în cadrul concertului Coldplay, susținut pe Arena Națională. Reacțiile nu au întârziat să apară, atât din partea susținătorilor, cât și a criticilor. Ca la fiecare eveniment major, au apărut și „părerologii” de serviciu, unii dintre aceștia exprimându-și dorința de a fi fost în locul artistului, pe scenă, alături de Chris Martin. Aceasta a generat o discuție intensă, atât online, cât și în presă. Cum a ajuns Babasha să colaboreze cu Coldplay Conform surselor cancan, Babasha, aflat pe locul 1 în trending la toate capitolele, a fost solicitat de Coldplay pentru a participa la concertele din 12 și 13 iunie. Alegerea sa nu a fost întâmplătoare, având în vedere popularitatea și succesul pe care le-a înregistrat în ultima perioadă.

La primul concert din 12 iunie, prestația lui Babasha a împărțit audiența în două tabere distincte. Unii spectatori au apreciat momentul, văzându-l ca pe o oportunitate de a explora diversitatea muzicală și de a aduce un suflu nou concertului. Alții, însă, au avut reacții negative, nefiind de acord cu interpretarea unei manele într-un concert de rock alternativ. Reacțiile publicului după prima zi de concert Aceste reacții au fost surprinzătoare pentru Chris Martin, solistul Coldplay, care nu se aștepta la o astfel de polarizare a publicului.

Surse apropiate au dezvăluit că Martin a fost uimit de reacția românilor, dar nu s-a lăsat descurajat, ci a căutat să găsească o soluție pentru a aduce un echilibru în prestația artistică. Ce înțelegere au făcut După concertul de pe 12 iunie, Chris Martin a avut un dialog sincer cu Babasha, în care i-a comunicat că este necesar să se întâlnească și în ziua următoare, pe 13 iunie, pentru a discuta detalii legate de prestația sa. Înțelegerea inițială fusese pentru două zile, iar artistul român urma să urce din nou pe scenă. Martin i-a sugerat lui Babasha să schimbe piesa interpretată pentru a doua zi, în speranța de a atenua reacțiile negative și de a aduce un moment mai bine primit de public. Proba de sunet de după-amiază a fost păstrată, urmând ca noile detalii ale actului artistic să fie stabilite în funcție de această probă.

Ce se va întâmpla în această seară

A doua zi de concert a fost așteptată cu interes și curiozitate atât de fani, cât și de critici. Rămânea de văzut cum va fi primit noul act artistic al cântărețului din trending și dacă schimbarea piesei va reuși să aducă o reacție mai pozitivă din partea publicului român. Cine e Babasha Vlad Babasha, cunoscut sub numele de scenă Babasha, a devenit un fenomen online datorită prezenței sale masive pe platformele de social media. Pe YouTube, Babasha are 104.000 de abonați, iar pe Instagram a adunat o comunitate de aproape 60.000 de persoane. De asemenea, este pe locul întâi în trending pe YouTube, iar piesele sale sunt intens circulate pe TikTok.