Radio Simplu

Vă mai amintiţi de Pamela Ewing din Dallas? La 70 de ani, Victoria Principal trăieşte singură şi s-a îmbogăţit din afaceri, după ce a renunţat la actorie

Victoria Principal este cunoscută românilor pentru rolul Pamelei Ewing din celebrul serial Dallas, difuzat la noi în anii `80 și după Revoluție. De aproape 20 de ani a renunţat, însă, la actorie şi a intrat în afaceri. Din păcate, pe plan sentimental nu a fost foarte fericită şi, la 70 de ani, trăieşte singură, după două căsnicii eşuate.

Victoria Principal a primit, în 1983, un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță, datorită rolului Pamela Ewing din serialul Dallas. Alături, de Bobby Ewing, interpretat de actorul Patrick Duffy, a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cinematografie.

 

În realitate, însă, Victoria Principal nu a avut deloc noroc în dragoste şi după două divorţuri, a decis să-şi trăiască singură bătrâneţea. Actriţa  fost căsătorită cu Christopher Skinner, între 1978 şi 1980, şi cu chirurgul plastician Harry Glassman, între anii 1985 şi 2006, dar din niciun mariaj nu au rezultat copii.

Actriţa, care pe 3 ianuarie împlineşte 70 de ani, a renunţat la actorie în 2001 şi a înființat o companie proprie de producție, dar a creat și propria linie de produse pentru îngrijirea pielii. Asta a transformat-o pe femeie într-una dintre cele mai bune femei de aferi din SUA.

În plus, în 2012, Victoria Principal a dezvoltat o fermă în afara Los Angeles-ului, California, unde salvează și reabilitează animalele. „Am salvat și reabilitat animale care au fost neglijate și abuzate, care au nevoie de îngrijire medicală, răbdare și iubire pentru a se recupera fizic, emoțional și spiritual. Aceasta nu este o organizație caritabilă, ci mai degrabă ceva la care am visat. Ele rămân să trăiască cu mine pentru tot restul vieții lor”, a declarat fosta actriță.

foto: Facebook