Radio Simplu

Dimineața a fost la morgă, iar seara a apărut la televizor veselă și plină de viață! Ce secret a ascuns Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a povestit cât de geru i-a fost să prezinte emisiunea și să pară veselă, imediat după ce fusese la morgă pentru a-și lua bunica.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai frumoase și admirate femei din România și, înainte de a renunța la cariera de prezentatoare de televiziune, apărea aproape zilnic pe micile ecrane. Ca o adevărată profesionistă, vedeta le zâmbea telespectatorilo, încercând să ascundă faptul că trece prin momente grele în viața personală.

Așa s-a întâmplat și în săptămâna în care Adelina Pestrițu și-a pierdut ambele bunici, dar a apărut la televizor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, pentru a nu strica atmosfera.

Adelina Pestrițu a ascuns totul în emisiune
„Mi s-a întâmplat ca în decursul unei singure săptămâni să am două decese în familie. Bunicile mele s-au dus, din păcate, iar eu seara trebuia să dansez şi să apar super fericită şi împlinită. Nimeni n-a observat că, de fapt, în sufletul meu este haos.

Dimineaţa am fost şi am luat-o pe bunica de morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare şi să pară că nimic nu s-a întâmplat. Iar în sufletul meu îţi dai seama că sufeream enorm, îmi venea să plâng în direct. Dar m-am ţinut de tare ca să nu stric dispoziţia celor care ne urmăreau în fiecare seară, pentru că ei nu aveau nicio vină cu ce se întâmpla în viaţa mea” , a declarat Adelina Pestrițu, pentru Ok!Magazine.