Radio Simplu

V-o aduceti aminte pe cea mai SIMPATICA fetita ! Uita-te ce poate sa spuna si ai sa razi incontinuu ! VIDEO

GALERIE FOTO (2)

V-o aduceti aminte pe cea mai SIMPATICA fetita care a fost vreodata invitata in emisiunea „Copiii spun lucruri trasnite”. Haideti sa privim ce e in stare sa spuna!

Toata lumea este innebunita dupa copii mici, pentru ca mereu spun lucruri traznite si foarte amuzante. Inainte era o emisiune care se numea asa, si veneau tot felul de copii, carora li se puneau mai multe intrebari, iar ei dadeau niste raspunsuri foarte amuzante. Aceasta fetita din video este foarte haioasa si frumusica.

Nu exista roman care sa nu fi urmarit la inceputul anilor 2000 macar o editie a emisiunii „Copiii spun lucruri trasnite”. Prezentat de Virgil Iantu, show-ul in care cie mai perspicace si isteti copii ai momentului spuneau vrute si nevrute la TV a ridicat audientele la cote nebanuite.

Virgil Ianţu realiza la începutul anilor 2000 cea mai urmarită emisiune de divertisment numită „Copiii spun lucruri trăsnite”.

Ce ai zice, dacă mica ta minune te-ar întreba: „Mami, cine ți-a desenat supărarea pe frunte?” (adică de ce ești încruntată) sau te îndeamnă: „ Domniţă mare, fii bucuroasă şi plină de viaţă!”. Cred că ai fi încântată și ai vrea să le povestești și altora ce lucruri minunate spun copiii tăi.

Mai ții minte probabil emisiunea „Copiii spun lucruri trăznite”. Ei bine, ei spun în continuare, dar nu numai lucruri trăsnite, ci și adevărate, surprinzătoare sau amuzante. Câțiva părinți le-au notat și le-au împărtășit cu noi.

Casiana (5 ani) și David (3 ani) – frații spun lucruri amuzante
„Casiana dupa ce s-a uitat la „Tom și Jerry”: „Mami, ce are Jerry în burtă?” Eu zic: „Mațe, ce sa aibă?!” Apoi adaug:”Dar și eu am mațe”. Casiana: „Nuuuuu, tu ai un bebe”. Eu: „Da, am și bebe dar am si mațe”. Casiana concluzionează: „Aaaa! Bebele se joacă cu mațele!”.

Suntem în mașină și Casiana îmi ia telefonul și încearcă sa joace un joc, dar pentru că mergeam și se mișca nu avea nici o șansă. Cu o voce resemnată, dar care se voia, în același timp, și înteleaptă zice: „Aaaaa….nu pot sa joc jocul, sunt prea mai mare”. Mai stă puțin și zice: „Nu pot să joc că sunt gravidă!”

David și Casiana se joacă. Joaca degenerează în bătaie. Casi îl lovește pe David în burtă. David se oprește din viermuială și îi zice foarte serios:”Auu, Casiana!! Ai dat în bebe!”.

David își tot examina mânuța și mormăia ceva uitându-se în podea. Nu prea înțelegeam ce vrea sa spună. La un momentdat, își ia inima in dinti și îmi arată degețelul: „Au, unghia mea…” Se pare că și-a tăiat-o, cu o foarfecă pe care eu i-am dat-o să decupeze. Îi spun: „Ai taiat-o?”. David: ” Da… acum o caut pe jos; vreau să o pun la loc”.

Casiana de dimineață. Îi dau laptele, gustă puțin și zice: “E dulce de albine, da?”.

Căutam pe laptop ca să-i pun un desen animat. Casiana îmi zice: „Caută tu desenele, că esti fetiță mare!!”

David: „A inghitit Pionco (Pinoccio) balenaaaaa”. Nu că Pinoccio a înghitit balena, ci așa inverseaza el cuvintele.

Se trezește Casiana și mă îmbrătișează: „Mămica, ești frumoasă”. Eu îi răspund: „Mmmm…lasă-mă, sunt adormită”… Casi spune atunci: „ești Frumoasa Adormită!”.

„Capra cântă!” – Cum cântă, Casiana? – „Ța, ța, ța!”

I-am arătat o jucărie Shrek. Casiana se uită la el și zice:”Uite bunicu’!”

Tudor (3 ani) – ”Nenea e desculț la cap”
La grădiniță a văzut un domn cu chelie. La care Tudor îmi spune în gura mare: „Mami, nenea e desculț în cap!”

După ce i-am explicat că el a fost în burtica mea 9 luni de zile, Tudor m-a întrebat: „Dar cum ai făcut să mă înghiți?”

Spune „stau pe vinete” (adică pe vine).

Le-a povestit tuturor la grădiniță de pisoiul nostru. Educatoarea l-a întrebat dacă nu-l aduce și pe el, la care Tudor răspunde: „Nu aduc pisoiul la grădi’ că nu știe bine engleză”.

Geroge, alias Batman (3 ani)
George se crede Batman și se urcă prin diverse locuri și sare de acolo. Mama îi spune că și bunul lui prieten de la grădiniță care se credea Batman a căzut și și-a rupt piciorul, așa că să aibă grijă să nu pățească și el la fel. George îi răspunde candid: „Păi, el nu era adevăratul Batman, eu sunt”.

Dănuț (4 ani) – Batman 2
Tatăl îi spune: „Uite un avion. O să zburăm și noi cu unul la vară în vacanță.”

Copilul: „Poate tu! Eu zbor singur! Ai uitat că sunt Batman?”

Autor necunoscut (3 ani) – viitor astronom
„Răsăritul e ca apusul…numai că soarele e în cealaltă parte!”

Flavia (4 ani și jumătate) – mica dentistă
„Mamiii, nu mai mânca ciocolată, că vine caria la tine!”

Văzându-mă foarte ocupată cu bebelușul, Falvia îmi spune, compătimitor: „Nici cu gândul nu poți pleca”

Mă întreabă o dată: „Mami, e greu să fii copil?”

Altă dată: „Mami, dar tu ce ai vrut să fiu? Băiețel?!”

„Nuuuu, fetiță am vrut să fii.”

Răsuflă ușurată: „Ce bine!”

„Mami, dar cum sunt uriașii? Sunt mai mari decât tati?”.