Radio Simplu

Pare mică și inocentă, dar nimeni nu are curaj să confrunte această fetiți! Mișcările ei de karate au făcut-o cunoscută în toată lumea!

Fetița Jesse Jane McParland este un star internațional de când a apărut la emisiunea Britains Got Talent. Aceasta a avut ocazia să apară în mai multe emisiuni celebre, printre care și la Ellen, după ce prezentatoarea a fost impresionată de mișcările ei de karate care se vehiculau în mediul online.

Clipul în care aceasta își prezenta abilitățile de karate au fost vizionate de 54 de milioane de ori pe YouTube și a fost apreciat de personalități celebre ca Hillary Clinton și Nicole Scherzinger.

Milioane de telespectatori au privit-o la emisiunea de talente, dar și la emisiunea lui Ellen. Micuța a avut șansa de a-și întâlni idolii, membri truperi One Direction. Fetița i-a spus lui Ellen: „mami și tati au vrut ca eu să fac sport. Au vrut să fac basket, dar am văzut oameni care făceau arte marțiale și i-am spus lui Tati – uite, tati, uită-te la asta.

El a spus că este prea periculos. Ne-am dus să ne uităm la meciuri de basket, dar gândul meu era tot la karate. Ne-am dus acasă și mami m-a întrebat de ce nu vreau să fac balet sau dansuri irlandeze, și eu am răspuns – nu toate fetele visează să fie o mică prințesă”. Sâmbăta următoare, tati m-a dus la karate.

Mișcările sale cu sabia sunt extrem de impresionante. Mama sa, Sinead, a stat acasă cu cele trei surori mai mici, Mollie Mae, Sugar Rae și micuța Rocca-liu. Sinead a spus că fetița era extrem de încântată să meargă în LA și că iși dorea mult să o cunoască pe Ellen. Fetița reușește să aibă timp și pentru antrenamente și nu își neglijează deloc școala.

Jesse Jane a făcut furori atunci când a apărut la emisiunea de talente din Marea Britanie. După ce numărul ei s-a încheiat, jurații și publicul au rămas fără cuvinte, iar cel mai dur jurat, Simon Cowall, a întrebat-o dacă nu vrea să lucreze ca badyguardul lui. Când a fost întrebată de ce a ales să facă asta, a zis că obișnuia să meargă la cursuri de balet, dar că nu s-a simțit deloc în largul ei.

Jesse Jane a primit patru răspunsuri pozitive și a ajuns în etapa următoare, reușind să îi uimească pe cei din jur cu puterea sa de concentrare și cu abilitățile de mânuire a sabiei. Nimeni nu se aștepta ca o fată atât de mică să fie capabilă să arate mișcări de karate atât de complexe și chiar periculoase din punctul unora de vedere.

Fetița a ajuns cunoscută în toată lumea, dar nu doar datorită talentului la karate. Aceasta are un farmec aparte și cucerește pe toată lume din jurul ei. Deși părinții ei nu au vrut să îi ofere șansa de a învăța karate la început, aceștia au cedat și nu au de ce să regrete.

Jesse Jane dă dovadă de o forță incredibilă atunci când face karate și demonstrează că nimic nu o poate opri, dându-ne tuturor o lecție: nimic nu este mai important decât pasiunea!