Radio Simplu

UNDE-I LEGE, NU-I TOCMEALĂ! CUM A REUȘIT UN POLIȚIST FĂRĂ UNIFORMĂ DIN CARAȘ SEVERIN SĂ IDENTIFICE UN HOȚ, ÎN TIMPUL LIBER

Atunci când ești mână în mână cu legea, parcă nici timpul liber nu mai e liber. Așa se face că un polițist din Caraș-Severin, care ieșise în oraș alături de prietena lui, a devenit un adevărat erou.

Mădălin, un polițist din Caraș-Severin a avut parte ieri de o experiență pe care nu îți este dat să o trăiești în fiecare zi. Acesta ieșise în oraș alături de prietena sa, dar fiindcă pentru el legea e lege, indiferent de timpul liber sau de cel de la serviciu, nu a avut de ales și și-a exercitat meseria în plină stradă. Bărbatul a reușit să identifice un hoț care furase un telefon de la o femeie și deși nu purta uniformă, a pus piciorul în prag și și-a dus sarcina până la capăt.

Întreaga poveste a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, acolo unde polițistul Mădălin a primit numeroase felicitări din partea oamenilor, pentru intervenția sa.

„În după amiaza zilei de astăzi, Mădălin, polițist în Caraș-Severin, se întorcea din oraș cu prietena lui. În timp ce parca autoturismul în fața blocului, a observat un individ alergând, iar în spatele lui o femeie gesticula, încercând să-l ajungă pe acesta din urmă.
– Ăla sigur e un hoț, i-a spus Mădălin prietenei sale și, imediat, a ieșit din mașină.
După aproximativ 300 de metri l-a ajuns pe acesta.
– Vă rog să vă opriți! Sunt polițist.
– Și eu de unde știu? Nu aveți uniformă!
– Asta e legitimația mea!
– Nu am făcut nimic, domnule! Ce aveți cu mine?
Mădălin a văzut că individul ținea mâna în buzunar. S-a gândit, în prima fază, că s-ar putea să aibă un cuțit.
– Vă rog să scoateți ușor mâna din buzunar cu ce aveți înăuntru!
– Am un telefon, nimic altceva!
– Al cui este?
– Dar nu am făcut nimic, domnule!
Mădalin și-a dat seama că nu se înșelase. Avea de a face cu un hoț care furase un telefon. Imediat, l-a imobilizat și a rugat-o pe prietena lui, care sosise cu victima, să sune la 112!

Felicitări, Mădălin!
Meseria de polițist este una de dedicatie, care nu are program și în care nu exista timp liber în lupta cu infractorii!
Încă o dată FELICITĂRI!” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa: Cancan.ro