Radio Simplu

Una din victimele tragediei de la Ialomita si-a presimtit moartea? Ce gest a facut tanara

Teribilul accident din Ialomita a lasat multe familii distruse, printre care si cea a Alexandrei Badea.

Una din victimele tragediei de la Ialomita. Alexandra Maria Badea avea 22 si recent a adus pe lume un copil, care acum a ramas orfan de mama. Tatal acesteia a facut dezvaluiri emotionante, spunand gestul pe care aceasta l-a facut inainte sa-si piarda viata.

Cativa apropiati de-ai Alexandrei considera ca aceasta si-ar fi presimtit moartea si de aceea a luat o decizie vitala, pe care insa nu a reutit sa o duca la bun sfarsit.

Una din victimele tragediei de la Ialomita
Doar cateva zile mai avea pana cand urma sa obtina permisul de conducere astfel ca nu mai era nevoita sa faca naveta zilnic intre casa si munca. Tatal sau a declarat ca era extrem de fericita pentru ca reusise sa ia sala si urma sa dea traseul in doar cateva zile.

Se pare ca tanara ar fi presimtit ca ceva rau urma sa se intample fiindca voia cu disperare sa cumpere rapid o masina, ca sa elimine naveta definitiv.

„Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a spus bunicul acesteia, potrivit Cancan.

Trupurile femeilor care si-au pierdut viata in accidentul teribil din judetul Ialomita au fost aduse ieri acasa in sicrie, iar rudele vor primi bani de la autoritati pentru inmormantari si posibile despagubiri de la angajatorii victimelor, fiind considerat accident de munca.