Radio Simplu

Ultima oră! Sfâşietor! Ce a rugat-o fata de 19 ani rănită grav în accidentul din Ialomița pe Sorina Pintea

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat, azi, cele șase paciente internate în Capitală, victime ale tragicului accident de la Ialomița. Ministrul a stat de vorbă cu victimele, iar medicii i-au dat asigurări că se vor recupera, inclusiv fata de 19 ani, internată la ”Bagdasar Arseni”. Tânăra a rugat-o pe Sorina Pintea să iî transmită mamei că îi e foarte dor de ea.

Zece persoane au murit şi șapte au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție după ce un TIR a intrat în plin într-un microbuz plin cu pasageri. Șase femei, între care o tânără de 19 ani, au fost aduse în București, iar cea de-a șaptea victimă este internată la Spitalul din Slobozia.

Ce a vrobit Sorina Pintea cu fata de 19 ani rănită la Ialomiţa

Ministrul Sorina Pinea a mers azi (luni, n.r) la cele două spitale din București, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni și a stat de vorbă cu medicii și pacientele. Patru victime sunt încă la Terapie Intensivă.

Ministrul a reușit să stea de vorbă câteva momente cu tânăra de 19 ani, internată la Spitalul Bagdasar Arseni. Ea a fost detubată, însă riscul vital nu a trecut încă. Nu își mai amintește de accident și vrea să meargă acasă la familie.

”Fata spune că nu își mai amintește nimic de accident. A rugat-o pe doamna ministru să îi transmită mamei că îi este foarte dor de ea”, a spus pentru Click! Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății. Mama tinerei a vizitat-o cu o seară înainte.