Radio Simplu

Un pensionar a cumpărat o noptieră la mâna a doua veche de peste o sută de ani iar când a deschis-o a auzit un zgomot îngrozitor

Bătrânul este foarte interesat de lucrurile mai vechi și atunci când a auzit că în zona în care stă el se va vinde o serie de obiecte foarte prețioase și-a dorit să fie neapărat acolo. El a avut foarte mare noroc pentru că a dat doar o sută de dolari pe o noptieră superbă, de epocă, mai veche de i=o sută de ani.

Doar că atunci când au pus noptiera în mașină pentru a o duce acasă la bărbat, din piesa de mobilier s-a auzit un zgomot ciudat. Acolo era o adevărată comoară. Mai exact bijuterii din aur, din argint și din alte metale prețioase, dar și bani foarte rari, de colecție.

Bărbatul a decis să întoarcă toaate acele lucruri scumpe familiei care a renunțat la noptiera specială. În acest fel, de toate acele lucruri frumoase și scumpe s-au bucurat nepoții adevăraților stăpâni iar pensionarul nostru a fost considerat un om de foarte bun simțt și de mare responsabilitate.