Radio Simplu

Un moldovean, tată a trei copii, a murit în Italia după ce a fost înjunghiat: Familia cere ajutor pentru repatriere

Tragedie într-o familie din Moldova. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, tată a trei copii a decedat în Italia după ce a fost înjunghiat. Familia acestuia este disperată și cere ajutorul oamenilor pentru a reapatria corpul neînsuflețit acasă.

Alexandru Boboc în vârstă de 25 de ani locuia în comuna Verronelo din regiunea Veneto și făcea parte dintr-o echipă de fotbaliști amatori, jucători din diferite state europene și non-europene, în special din România, Moldova, Bulgaria și Brazilia.

Potrivit presei italiene, crima a avut loc noaptea trecută în comuna Legnano din aceeași regiune. La fața locului a intervenit o echipă de medici, însă spre regret după câteva resuscitări nu s-a reușit salvarea moldoveanului. Acesta a lăsat în urmă trei copii.

Forțele de ordine din Italia nu au precizat circumstanțele în care s-a produs tragedia, ancheta fiind în curs de desfășurare.

Soția tânărului cere acum ajutorul oamenilor pentru a colecta suma necesară de care este nevoie pentru a repatria corpul neînsulețit în Republica Moldova. Cei vor să ajute pot apela la numărul de telefon: 393477194493 s-au pot dona pe numărul de cont: IT30K0200832974001550432161.