Porumbul fiert e o adevărată delicatesă pentru oricine. Cu toţii savurăm cu mare plăcere un astfel de preparat, cu atât mai mult cu cât ingredientele folosite la fierberea lui îi conferă o aromă şi un gust cu totul aparte.
Urmărind aceste imagini, vom învăţa cum să le dăm gust ştiuleţilor de porumb într-un mod extrem de simplu.
Pentru aceasta trebuie să fierbem ştiuleţii în prealabil, apoi punem într-un vas aflat pe foc apă în care amestecăm două cuburi de unt şi o cană de lapte.
Untul şi laptele vor da o aromă deosebită lichidului în care vor sta ştiuleţii de porumb, iar boabele vor fi astfel mult mai fragede şi gustoase.
Introducem ştiuleţii de porumb în vasul cu lichid în momentul în care acesta fierbe şi amestecăm cu o spatulă de lemn.
Ştiuleţii de porumb se mai fierb 7-8 minute la foc mic după care sunt scoşi, unşi cu puţin unt şi aşezaţi pe un platou.
Fără îndoială că acest preparat extrem de simplu este deosebit de sănătos şi va fi o încântare pentru noi şi prietenii noştri.
Aceasta este reţeta unora dintre cei mai buni bucătari. Pur şi simplu porumbul fiert în apă cu unt şi lapte va oferi un gust minunat boabelor.
Acestea vor fi mult mai suculente şi vor avea un gust pe placul oricui. Metoda de fierbere este, după cum vedem, foarte uşoară, iar rezultatul de nerefuzat.