Radio Simplu

Un bărbat și-a dat soția în judecată, după ce copiii s-au născut urâți. Cum arată micuții

GALERIE FOTO (2)

Așa ceva credeam că nu există. Un bărbat și-a dat soția în judecată, după ce copiii pe care îi au împreună s-au născut urâți. Cazul este cât se poate de real, iar Jian Feng a câștigat chiar și 120.000 de dolari în urma acestui proces.

Un bărbat din China a trecut printr-o experiență neașteptată. Jian Feng și-a dat soția în judecată și a acuzat-o că i-a făcut copii urâți. Bărbatul a povestit că fiica lui este foarte urâtă, atât de urâtă încât nici nu putea să o privească. Jian Feng a crezut că micuța nu este a lui.

„M-am casatorit cu ea din dragoste, dar imediat ce a nascut-o pe fiica noastra, am inceput sa avem probleme in cuplu. Fiica noastra era incredibil de urata si eram ingrozit de fiecare data cand ma uitam la ea”, a declarat bărbatul pentru Irish Times.

Ulterior, soția lui a mărturisit că și-a făcut mai multe intervenții estetice înainte de căsătorie. Femeia ar fi plătit 100.000 de euro pentru operațiile estetice pe care le-a făcut în Coreea de Sud. Jian Feng a acuzat-o de înșelătorie, iar judecătorii i-au dat câstig de cauză bărbatului, care s-a ales cu 120.000 de dolari.

FOTO:  Captură YouTube