Radio Simplu

O fetiță era trasă de păr de un băiețel. Ce s-a întâmplat după a atras atenția tuturor 

O mămică a decis să se adreseze rețelelor sociale și să povestească o întâmplare la care a asistat într-un mall.

“Așteptam cu băiatul meu la o coadă lungă să facem poze cu Moș Crăciun dintr-un mall. Băiatul meu a început să vorbească cu băiețelul din spatele lui, dar s-a răzgândit repede. Mi-a spus la ureche că băiețelul ăsta e rău. Coada tot avansa. În spatele nostru, băiețelul cel rău trăgea o fetiță de păr. Fetița a țipat la el să se oprească. El i-a răspuns că e nepoliticos să nu stea de vorbă de cu el și să-l ignore.

Mama băiețelului i-a spus:

– Mario, nu e frumos! Băiețelul îi zâmbește mamei, dar, un minut mai târziu continuă să o tragă de păr pe fetiță. Ciclul se repetă de câteva ori. Mama băiețelului era ușor amuzată și i-a spus mamei fetiței:

– Cred că o place!

– Ce frumoasă e dragostea! – i-a răspuns mama fetiței trasă de păr. Băiatul meu mă privea cu ochi neîncrezători. Nu-i venea să creadă ce se întâmplă. Fetița este din nou trasă de păr. De data asta a țipat mai rău ca dățile anterioare.

Băiatul meu nu mai suportă și se repede la agresor:

– Îi faci rău! Termină!

– Oh, dragule! O place! Crede că e frumoasă! Ție nu ți se pare că e frumoasă? – îi spune mama băiețelului agresor. Eu nu m-am băgat, am vrut să-l las pe băiatul meu să intervină.

– Ce legătură are faptul că e frumoasă cu trasul de păr?

– Nu îi face rău. Vrea doar să-i atragă atenția. – a continuat mama agresorului

– Nu-ți face griji, fetița nu a pățit nimic – a intervenit și mama fetiței.

Băiețelul agresor, susținut de cele două mame, o trage din nou de păr pe fetiță. Aceasta țipă din nou. Băiatul meu nu mai rezistă și îl lovește pe agresor cu pumnul în burtă. – Hei, potolește-te. Ce crezi că faci aici? – a țipat mama agresorului.

– Cred că e un băiat frumos. Voiam doar să-I atrag atenția. – a spus zâmbind băiatul meu În sfârșit ajunsesem față în față cu Moșul. Acesta mi-a întrebat băiatul dacă a fost cuminte. – Păi, tocmai am lovit un alt băiat în burtă pentru că nu o lăsa în pace pe o fetiță. – Atunci înseamnă că ai fost tare cuminte – i-a spus Moș Crăciun și i-a dat o acadea.”

Sursa foto Northfoto