Radio Simplu

Un adolescent și-a invitat colega la balul școlii pe scena America’s Got Talent

În 2016, un grup de cântăreți acapella numit One Voice a apărut pe scena emisiunii America’s Got Talent. Adolescenții au cântat cu inima deschisă, încercând să impresioneze jurații, în special pe Simon Cowell, cel care este foarte cunoscut pentru duritatea lui din timpul jurizării.

Încă de la început, publicul a fost impresionat de vocile elevilor. Fiecare dintre ei știa exact ceea ce are de făcut, toți știau care este miza, așa că au venit pregătiți pentru o aventură pe care și-o vor aminti toată viața.

După ce au cântat, primul jurat care și-a exprimat părerea despre prestația lor a fost, bineînțeles, Simon Cowell care a spus simplu și la obiect că nu i-a plăcut modul în care au cântat. Publicul a protestat imediat și Simon a completat că a adorat modul în care a cântat!

Glumița lui Simon a mai detensionat atmosfera. Heidi Klum a fost impresionată, de asemenea, dar, atunci când a venit rândul lui Mel B, lucrurile au luat o întorsătură specială. Înainte ca grupul să înceapă să cânte, Jeremy Moore, unul dintre adolescenți, a recunoscut că o place pe una dintre colegele lui.

Mel B l-a întrebat pe acesta care este persoana pe care o place, iar acesta a făcut mult mai mult decât să își recunoască sentimentele pentru colega lui de trupă, a acționat în fața juriului, a publicului și în fața camerelor de filmat.

În Statele Unite ale Americii, adolescenții au dezvoltat o cultură a invitațiilor la balurile organizate de școala la care participă. Fetele așteaptă ca potențialii lor parteneri de bal să le invite într-un mod grandios, dacă se poate în fața întregii școli, cu flori și bomboane de ciocolată.

Astfel de cereri de participare sunt copiii mai mici ale cererilor în căsătorie, fiind foarte important modul în care se fac. Un cuvânt greșit sau prea puțin interes poate veni la pachet cu un refuz. Totuși, unii adolescenți știu cum să fie romantici, chiar dacă sunt în fața a mii de oameni, nu doar a colegilor de școală.

Acesta este și cazul lui Jeremy Moore, un elev și concurent al emisiunii America’s Got Talent. Acesta a întrebat-o pe fata de care îi place, Hannah Gray, dacă vrea să meargă cu el la bal după ce și-au demonstrat talentul de a cânta acapella în concurs.

Nu s-a folosit de baloane, de ciocolată, de flori, ci a preferat o abordare mult mai simplistă. Jeremy Moore a folosit o scenă din serialul lui preferat, The Office, avându-l pe personajul Jim Halpert ca inspirație, oferindu-i fetei un ceainic.

Jeremy a invitat-o, așadar, pe vocalista principală la bal, iar întregul moment a fost destul de emoționat. Un bal memorabil are nevoie de o ținută, de păr, de o limuzină și de o petrecere distractivă, dar lucrurile încep înainte de ziua balului propriu zis.

Totul începe cu modul în care o fată este invitată la bal, iar dacă se întâmplă ca această invitație să apară la televizor și virală în mediul online, atunci chiar nu poate refuza! Acesta a fost și cazul lui Hannah care i-a acceptat invitația, plină de emoții.