Radio Simplu

Bărbatul călătorește în toată țara și invită localnicii să danseze cu el

Tot ce și-a dorit Matt Bray a fost să facă legătura între oameni care nu se cunosc foarte bine prin dans. Cum poate face asta? Ei bine, Matt a organizat o excursie specială, în care acesta va călători 10.000 de mile și va dansa aceeași coregrafie cu o sută de persoane diferite.

A cunoscut străini care au fost de acord să îi învețe coregrafia făcută pe melodia “Gone” by JR JR. Matt. A călătorit de-a lungul Americii de Nord pentru acest proiect, despre care spune că este cea mai incredibilă experiență pe care a avut-o.

Motivul lui a fost simplu – a vrut să ne facă să zâmbim și să înțelegem că nu suntem atât de diferiți și că ne putem apropia dacă suntem deschiși experiențelor noi. Matt Bray a creat un canal de Youtube pe care l-a numit ProjectOneLife. Acesta crede că trebuie să ne trăim viața la maxim și să ne distrăm, iar asta încearcă să ne transmită prin experimentele lui.

Mai mult, acesta chiar își urmează sfaturile și principiile pentru că postează foarte des filmulețe în care arată cum călătorește în toată lumea și încearcă toate experiențele noi pe care le are de oferit locul respectiv.

Nu există nimic în legătură cu acest om care să nu ne facă să zâmbim. Poate ce este cel mai remarcabil, este faptul că acesta documentează călătoria sa și se filmează dansând cu o sută de oameni. Rezultatul este cel mai impresionant filmuleț pe care îl vei vedea azi!

Acesta a vrut să cunoască și să creeze legături cu oameni necunoscuți. Nu a schimbat doar zâmbete și o strângere de mână, ci a creat un dans pe care l-a și dansat cu acești străini – toți oamenii care doreau i se puteau alătura în timp ce dansa.

Acesta spune despre întreaga experiență: „faptul că am filmat acest video a fost una dintre cele mai nebune experinețe pe care le-am trăit în viața mea. Am avut nevoie de două luni pentru a-l filma și o lună și jumătate trăită pe străzi, călătorind în Statele Unite și Canada. Am condus în jur de 10.000 de mile.

A fost foarte greu de filmat și editat, așa că, să sperăm, oamenii se vor simți bine atunci când îl vor urmări. Mulțumesc mult tuturor oamenilor care au acceptat să danseze cu mine și m-au ajutat să filmez totul. Am cunoscut atât de mulți oameni extraordinari, am putut să-mi vizitez prietenii, a fost o experiență unică în viață.”

În aceste vremuri, umanitatea are nevoie de ceva care să ne apropie, iar acesta este un mod unic și inspirațional de a face asta realitate. Poate că nu trebuie, pentru început, să depunem atât de mult efort ca Matt, dar un zâmbet oferit unui străin este mult mai bun decât o încruntare sau o atitudine superioară.

Mai mult, putem face gesturi și pentru oamenii din jurul nostru, pentru cei mai puțin norocoși, cum ar fi să oferim mâncare celor care au nevoie, o vorbă bună și un zâmbet. Matt este exemplul perfect – dacă vrei, poți!