Radio Simplu

Uluitor! Oprah nu a fost căsătorită niciodată şi nici nu are copii. Care este motivul

Deşi la 65 de ani ai săi multe femei îndeplinesc şi rolul de bunică, Oprah a ales să nu se căsătoarească niciodată şi nici să aibă copii.

Vedeta de televiziune a mărturisit că nu regretă faptul că de-a lungul vieţii a făcut aceste alegeri. Cu toate că în momentul în care şi-a cumpărat un apartament în Chicago au existat speculaţii cum că ar intenţiona să-şi întemeieze o familie, Oprah a desfiinţat aceste bănuieli, motivul fiind doar spaţiul mult mai extins de care avea nevoie.

Care este motivul pentru care Oprah nu a vrut să fie mamă
În cadrul emisiunilor sale, vedeta a invocat ca motiv principal în legătură cu decizia sa de a nu-şi întemeia o familie faptul că până şi un singur copil ar reprezenta o responsabilitate enormă, pe care ea nu s-ar vedea în stare să o îndeplinească.

Vedeta a argumentat faptul că a fost marcată de problemele mari pe care le au unele persoane din cauza părinţilor. „Mamele și tații lor nu realizaseră cât de dificil este să fii părinte”, a declarat în acest sens.

Cu toate că nu are o familie ca a altor oameni, Oprah se declară foarte satisfăcută de viaţa pe care o duce acum, împreună cu partenerul său care îi este alături de peste 30 de ani şi cei doi câini. Pe lângă meserie, cei trei o fac să se simtă împlinită.

Oprah şi partenerul ei Stedman Graham s-au cunoscut la un eveniment caritabil din anul 1986. Vedeta susţine că este foarte mulţumită de acesta, deoarece o acceptă aşa cum e şi nu îi cere niciodată nimic. „Sunt sigură că asta s-ar fi schimbat dacă ne-am fi căsătorit”, a spus Oprah.

„Amândoi spunem că dacă ne-am fi căsătorit, nu am mai fi acum împreună. N-am nicio îndoială. Nu am fi rămas căsătoriți, pentru că asta ar fi însemnat ceva în mintea lui, iar eu aș fi avut ideile mele legat de asta”, a adăugat vedeta despre subiectul căsătoriei.