Radio Simplu

Camelia Mitoşeru, primele declaraţii după ce s-a aflat că Mihai şi Noemi nu au divorţat: „Ei se iubesc în continuare”

Răsturnare de situație! Mihai Mitoșeru și Noemi nu au mai divorțat! La scurt timp după ce s-a aflat că cei doi nici nu au mai discutat despre actul care să îi despartă, Camelia Mitoşeru a făcut declaraţii despre ce se întâmplă între ei.

Se pare că nici nu mai e vorbă de divorţ între Mihai şi Noemi Mitoşeru. Ea nu şi-a luat bagajele din casa lui, a mers acolo des pentru a lua căţelul, ceea ce pentru Camelia Mitoşeru a însemnat mult. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că Mihai şi Noemi se iubesc în continuare.

„Eu știu că ei se iubesc în continuare, însă nu știu cum, au luat o pauză, știi? Da. ‘Deci, e adevărat că nu au semnat încă actele?’ Nu, nu, nu. Nici pomeneală. Da, sigur că da. Îi spun că mi-e dor de ea și ea îmi spune: „Și mie îmi este dor de dumneavoastră!”, „Știi că te iubesc!”, „Și eu vă iubesc!”, deci, ce să-ți spun, mai? E foarte greu. Pur și simplu, nu știu ce e cu ea. Nu știu! Da, păi, zice Mihai că nu și-a luat toate hainele, că nu s-a mutat cu totul. Exact, exact, exact! ‘Dar acasă la ei nu s-a mai întors, nu?’ Ba da! ‘Deci au fost plecați împreună în Italia’. Da. (…) Iar de câte ori a plecat Mihai, ea a venit, a luat cățelul, nu știu dacă a dormit acolo, dar a venit, a luat cățelul, a adus cățelul, cum, vorbesc tot timpul”, a spus Camelia Mitoşeru.

Se pare că Mihai Mitoşeru şi Noemi au avut parte de o pauză în căsnicia lor şi există mari şanse ca ei să se împace. Mihai Mitoșeru a explicat că nu au ajuns la notar, nu au semnat actele de divorț și nici nu este garantat că vor ajunge până în acest punct. „Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem. După o relație de 13 ani e greu să iei o decizie. Acum, știi cum e, noi am avut o ceartă, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri. Dar e o relație lungă și trebuie să ne gândim bine ce facem pe viitor. La un moment dat ne vom întâlni ca să vorbim, să avem o discuție serioasă despre asta. Și eu și ea muncim foarte mult, avem un program infernal, și a fost greu să gestionam și relația”, a spus Mihai Mitoșeru, pentru viva.ro.

+3URMATOAREA