Radio Simplu

Tudor Chirilă loveşte din nou! A înjurat la Vocea României. Nu a avut niciun pic de ruşine

Tudor Chirilă loveşte din nou, iar de această dată a înjurat, în emisiunea Vocea României. Ediția din seara de vineri, 11 octombrie, a show-ului muzical a fost umbrită de un alt moment din partea antrenorului. Acesta nu s-a putut abține și a acaparat întreaga atenție cu o serie de versuri pe care le-a recitat, pentru Irina Rimes.

Tudor Chirilă a înjurat la Vocea României!

Printre momentele serii de la Vocea României a existat și unul mai puțin recomandat, mai ales că este vorba de o emisiune urmărită și de copii sau adolescenți care își urmăresc idolii, la TV. Juratul nu pare să țină cont de reguli prea tare și a avut o scăpare când recita o serie de versuri pe care i le-a adresat Irinei Rimes. Aceasta a fost amuzată la început de momentul în stil free-style a lui Tudor Chirilă și nu pare să fi remarcat înjurătura acestuia. Au fost cuvinte ce nu pot fi reproduse, din motive evidente, adresate în fața camerelor de luat vederi.

Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la Vocea României
Cu două ediții în urmă, Tudor Chirilă a mai avut parte de un moment incendiar pe scena de la Vocea României. Aceasta s-a dezbrăcat și a rămas doar în lenjerie intimă, pe când se afla în discuții cu un concurent. A vrut să facă o glumă în acest sens și a renunțat la haine, dar nu a fost un episod pe placul fanilor și nici al membrilor CNA.

Momentul a avut loc în urmă cu două săptămâni și i-a adus foarte multe critici lui Tudor Chirilă. Ulterior, acesta și-a explicat reacția, pe Facebook, spunând că își asumă pe deplin cele întâmplate la Vocea României. Mai mult, vedeta Pro TV a stârnit reacții negative, iar mulți i-au cerut chiar demisia din rolul de jurat.