Radio Simplu

Anunțul îngrijorător al Andreei Mantea: „Sunt extrem de bolnavă”! Ce le-a transmis concurenților „Puterea dragostei”

Andreea Mantea a fost foarte deranjată că Ligi a mers să își ia o haină în ziua de filmare fără aprobare. Prezentatoarea show-ului „Puterea dragostei” a făcut o mărturisire personală.

Andreea Mantea a afirmat că este „extrem de bolnavă”, nedezvăluind despre ce este vorba.

”Copilul meu nu are haină de iarnă și am pus pulovere pe el câte cinci și l-am trimis așa la grădiniță. Nu m-am dus la mall să stau să mă așteptați voi pe mine aici. Copilul meu! Eu am respect față de voi, voi aveți respect față de mine în primul rând și apoi față de oamenii care lucrează aici. Nu vă convine, plecați!

Trag de mine, mă trezesc la 7, ajung la 8, 8 jumate acolo, mă machiez de nu mai pot că am nevoie de reconstrucție facială, altfel nu-mi explic de ce stați cu orele, nu înțeleg și nu o să înțeleg în viața mea, mă machiez 2 ore, intru la 10 și jumătate pe post și filmez, iar apoi merg unde vreau eu. (…) Rușine să vă fie! Că nu mă duc nici eu să-mi fac unghiile și să-mi cumpăr lucruri personale. Sunt extrem de bolnavă și nu m-am dus o dată la doctor când eu aveam programate filmări”, a spus, foarte supărată, Andreea Mantea în emisiune.

Andreea Mantea a admonestat-o pe Ligi
Ligi a jignit staff-ul emisiunii „Puterea dragostei” de la Kanal D și, bineînțeles, a fost admonestată de Andreea Mantea.

”Ai jignit staff-ul”, i-a spus Andreea Mantea lui Ligi, care a recunoscut. ”Da, să mă lase să dorm, pentru că m-am înțeles o chestie cu ei”, a spus Ligi.

”Ți s-a dat vreo aprobare să mergi în ziua de filmare?”, a întrebat-o Andreea Mantea pe Ligi. ”Mi se pare urât ce se întâmplă, dar e ok. Era o haină de care aveam nevoie”, a răspuns Ligi.