Radio Simplu

Trupa de dansatori a făcut jurații să lăcrimeze prin emoția transmisă

Trupa The Lab vine din West Covina, California și conține 15 membri, cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani. Stilul lor de dans este hip-hop, dar asta nu înseamnă nici pe departe că nu sunt capabili să transmită emoție prin mișcările lor.

Trupa este participantă la emisiunea World of Dance, la divizia Junior Team. Atunci când vine vorba despre această emisiune, tehnica este foarte importantă, dar conectarea emoțională cu jurații este și mai importantă, este cheia reală a succesului, iar trupa a reușit să facă asta în timpul unei etape foarte importante ale emisiunii.

Aceștia se luptau pentru unul dintre cele trei locuri ale diviziei pentru finala. Trupa de dansatori tineri au dansat pe o coregrafie inspirată în urma unui eveniment extrem de nefericit care i s-a întâmplat unuia dintre membri grupului.

Nu s-a spus niciodată care a fost acest eveniment, dar, Derek Hough, unul dintre membri juriului, a fost mișcat până la lacrimi de modul în care echipa s-a unit pentru a o susține pe fată emoțional, dar și prin arta dansului.

Jennifer Lopez, de asemenea jurată a concursului, a spus după prestația acestora: „pentru mine, ceea ce vă diferențiează de ceilalți este emoția și dragostea pe care o aveți unul față de celălalt. Se simte că sunteți o familie și sper că nu o să pierdeți asta niciodată. Acesta este, pentru mine, ingredientul secret.”

Derek Hough, juratul cel mai impresionat, a spus: „cel mai frumos lucru este să aveți oameni în jurul vostru care să vă susțină și care să vă iubească. Trebuie să vă acord acest credit. Sunteți atât de puternici ca și echipă, ca dansatori ca și creatori. Și acum, nu-mi pot scoate această parte emoționantă din minte. Voi sunteți chiar speciali. Bravo vouă!”

Ne-Yo, cel de-al treilea membru al juriului, a spus: „nu există nimic mai bun si mai real decât emoția sinceră. Atunci când mă faceți să simt ceea ce ar trebui să simt atunci când vă privesc dansțnd – victorie, fără îndoială. Fiecare poză a fost perfectă.

Fiecare moment dramatic a lovit exact atunci când a trebuit să lovească. Felicitări coregrafului și felicitări și vouă! De fiecare dată când apăreți pe scenă, îmi faceți o bucurie și asta se întâmplă fără excepție. Bună treabă!”

Trupa a primit punctajul perfect de la Ne-Yo, 100 de puncte, 97 de puncte de la Jennifer Lopez și 98 de puncte de la Derek Hough. Asta le-a oferit avantaj, având un total de 98.3 puncte. The Lab a primit cel mai mare punctaj din divizia lor, câștigând ușor un loc în finala diviziei de juniori pentru echipe.

A fost, de asemenea, pe locul cinci în topul celor mai mari punctaje ale sezonului, iar trei dintre cele cinci punctaje mari au aparținut aceleași echipe: perechea Karen și Ricardo, cu care echipa The Lab se pot confrunta în marea finală pentru premiul de un milion de dolari.

Chiar dacă sunt copii, membri echipei chiar au fost capabili să transmită extrem de multă emoție, prin intermediul pașilor și mișcărilor de hip hop, despre care se poate spune că sunt, de obicei. mai dure.