Radio Simplu

Trei bărbaţi încep să danseze pe o melodie cunoscută

Dansul este imbinarea ideala dintre arta si sport, motiv pentru care antrenamentele sustinute la cursurile de dans pentru copii de la scoala de dans au doua componente.

O componenta va pune accentul pe dezvoltarea conditiei fizice, a fortei, echilibrului si mobilitatii, iar a doua componenta va pune accentul pe dezvoltarea creativitatii si ritmicitatii, a intelegerii muzicii si a limbajului corporal, dezvoltarii gratiei si armonizarii miscarilor cu muzica.

Când iubeşti muzica şi dansul, poţi improviza un moment artistic care să le cuprindă pe amândouă deopotrivă.

Fundalul muzical asigurat de muzica lui Bruno Mars şi Michael Jackson conferă o notă de bună dispoziţie aplaudată la scenă deschisă de publicul din sala de spectacol.

Cei trei dansatori care apar pe rând pe scenă ajung să prezinte în faţa publicului o coregrafie impresionantă, originală şi care îmbină armonios paşi de dans şi mişcări pline de bună dispoziţie şi amuzament.

Împreună reuşesc să anime atmosfera din sală printr-un stil de dans inedit.

Toţi trei se înţeleg din priviri, iar momentul prezentat în faţa publicului este cu totul excepţional.

Deşi la prima vedere pare un dans liber, pe parcurs ne dăm seama că fiecare mişcare, fiecare pas sunt bine gândite şi încadrate perfect în coregrafia iniţială.

Pe tot parcursul reprezentaţiei sala freamătă de entuziasm, iar dansatorii de pe scenă dovedesc reale calităţi de veritabili dansatori.

Mimica feţelor cât şi gesturile lor amuzante aduc în scenă distracţia la cote maxime.

Fără îndoială aceşti dansatori merită pe deplin să le fie recunoscut talentul.

Practicarea dansului de catre copii poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, a starii de spirit si a autocontrolului.

Dansul implica energie imprimata in fiecare miscare si control total asupra intregului corp, ceea ce favorizeaza o dezvoltare armonioasa tuturor celor care il practica.

Beneficiile dansului in dezvoltarea copiilor:

creste increderea in sine a celor mici;

imbunatateste cooperarea si comunicarea intre copii;

dansul ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile de socializare si lucru in echipa;

cresterea puterii de concentrare si memorare;

cresterea coordonarii si echilibrului;

cresterea flexibilitatii;

cresterea rezistentei fizice;

cresterea vitezei de reactie.