Radio Simplu

Trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici! Iată cu cine a mai fost căsătorit Andrei Neacşu

GALERIE FOTO (2)

Iată trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici! Andrei Neacşu nu este la prima căsătorie, acesta a mai fost însurat în tinereţe cu o frumoasă brunetă. Mariajul lor s-a sfârşit după o scurtă perioadă! El şi-a găsit apoi liniştea în braţele prezentatoarei!

Toată lumea o cunoaşte pe Ilinca Vandici. Acum, vedeta este prezentatoare la Kanal D, la „Bravo, ai stil! All Stars”. Emisiunea merge din plin, iar ea nu şi-a piedut locul chiar dacă a fost însărcinată. Are un copil cu Andrei Neacşu, un tânăr care îndrăgeşte sporturile şi practică MMA. El are un trecut destul de tumultos, căci a mai fost căsătorit o dată.

Trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici

Andrei Necşu, zis Spelbu, este foarte activ în domeniul imobiliar, este dezvoltator în Tunari. Tatăl său, viceprimarul Alexandru Neacşu, este un om destul de influent şi cu o stare materială foarte bună.

Andrei moşteneşte de la părintele său priceperea în afaceri, căci îi merge foarte bine. În ceea ce priveşte relaţiile, înainte să se căsătorească cu Ilinca, el s-a iubit cu Andreea Tonciu și cu Anda Adam, însă pentru doar câteva luni.

Deşi nu are o vârstă prea înaintată, Andrei Neacșu a mai fost căsătorit, însă mariajul a durat doar 3 luni. Alexandra Bogaciu Corina ar fi divorțat din cauza infidelităților lui, scrie presa.

Loading...