Radio Simplu

Cum arată acum fiica regretatului actor Paul Walker? Meadow are 20 de ani și îi seamănă leit!

GALERIE FOTO (2)

De ceva vreme-ncoace, Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, a fost din ce în ce mai activă pe rețelele sociale.

Recent, tânăra în vârstă de 20 de ani a publicat o nouă fotografie. În imagine, Meadow este surprinsă purtând un maieu alb și o cămașă în carouri verzi peste.

Telefonul îi este foarte vizibil în fotografie, acesta acoperindu-i jumătate din chip. Contrastând cu imaginile publicate anterior, fanii tinerei au observat că Meadow s-a tuns.

Cum arată acum fiica regretatului actor Paul Walker? Meadow are 20 de ani și îi seamănă leit!

În descrierea imaginii a scris: „acum s-a aflat”, iar, în căsuța de comentarii, fanii s-au înghesuit să-i spună cât de bine o prinde noua coafură.

„Ești atât de frumoasă!!!”, a scris un utilizator. „I se mai pare cuiva că (Meadow) arată ca Mike din serialul Stranger Things?? În sensul bun, evident.”

Un alt fan a scris: „Și ÎMI PLACE FOARTE MULT.” Cu doar câteva zile înainte, Meadow a publicat o imagine surprinsă în lumina puternică a soarelui.

În fotografie, tânăra are părul prins în coadă, poartă un top scurt de culoare gri și jeanși albaștri.

După un an întreg în care a lipsit de pe rețelele sociale, Meadow a revenit pe 13 iulie cu două fotografii surprinse în timpul unei ședințe photo.

Și de această dată, fanii au avut numai complimente la adresa tinerei: „Este un înger. / Wow, ai ochii frumoși ai tatălui tău. /

Trebuie să-ți mărturisesc că postările tale oferă atât de multă lumină și pace, ești o persoană înconjurată de iubire.”

Meadow este prezentă pe rețelele sociale din luna septembrie a anului 2015. La momentul respectiv, tânăra, atunci în vârstă de 17 ani, a publicat o imagine cu ea și cu tatăl ei.

Imaginea a fost publicată chiar în ziua aniversării actorului. În descriere, Meadow și-a încurajat urmăritorii să susțină Fundația Paul Walker, creată în onoarea tatălui ei.

„Gândidu-mă la tatăl meu, mă gândesc și la tot ceea ce el iubea. Pasiunea lui pentru ocean, pentru a ajuta animalele, pentru a ajuta oamenii.

Am fondat această organizație pentru că voiam să împărtășesc lumii o bucățică din el. Sunt extrem de onorată să lansez această fundație de ziua lui. Nu cred să existe un mod mai frumos de a-l celebra.”

Paul Walker, celebru pentru rolul lui Brian O’Conner din seria filmelor Fast and the Furious, s-a stins din viață în urma unui tragic accident rutier, în noiembrie 2013.

Foto: Instagram