Radio Simplu

Trebuia sa fie o zi de neuitat, insa cu un gest banal a ruinat intreaga cerere in casatorie

Ziua in care o femeie este ceruta in casatorie de iubitul ei ar trebui sa fie una memorabila. Cu siguranta asa este si cazul din acest videoclip, insa in cu totul alt sens.

Si aceasta din cauza unei reactii necontrolate a femeii care, dupa ce prietenul sau i-a pus marea intrebare, l-a lovit peste mana in care tinea inelul.

Cum acestia se aflau in mijlocul unui lac, bjuteria a ajuns, cine stie unde, pe fundul apei. Chiar asa, cat de greu o fi sa gasesti un inel pe fundul lacului?

Te gândești s-o ceri în căsătorie, dar nu ai idee ce locație să alegi? Avem pentru tine șase sugestii ideale pentru un astfel de moment.

Cererea în căsătorie este un pas important într-o relație, așa că trebuie pregătită ca la carte. Pe lângă alegerea celui mai potrivit inel de logodnă, la fel de multă atenție trebuie acordată și ambientului, astfel că locația în care se va desfășura evenimentul nu poate fi una oarecare.

În cazul în care ești în căutarea celui mai potrivit loc pentru o cerere în căsătorie ca-n povești, avem pentru tine șase recomandări extrem de interesante:

1. Destinații clasice

Atunci când vine vorba despre cel mai potrivit loc pentru o cerere în căsătorie, există câteva locații la care orice persoană se va gândi, indiferent că a fost sau nu în această situație până acum.

Paris

Paris este recunoscut drept orașul îndrăgostiților de pretutindeni, așa că el este primul în topul celor mai potrivite locații pentru o cerere în căsătorie.

Vă puteți bucura împreună de o plimbare romantică pe străduțele orașului, sau puteți savura o cină delicioasă la unul dintre celebrele restaurante de pe Champs-Elysées, urmând ca la finalul serii să îi oferi în dar inelul de logodnă.

Viena

Viena se regăsește pe lista locurilor pe care orice femeie și-ar dori să le vadă cel puțin o dată în viață, deoarece este un oraș care emană eleganță și romantism.

Tocmai din acest motiv, el se poate transforma în locul ideal pentru o cerere în căsătorie surprinzătoare. PEntru ca surpriza să fie completă, optează cu încredere pentru o plimbare cu gondola.

Destinații speciale

Poate te gândești să îmbini utilul cu plăcutul, iar cererea în căsătorie să vină la finalul unei vacanțe pe o insulă exotică, sau poate cauți un loc special, care are deja o semnificație deosebită pentru voi.

Madrid

Madrid este genul de oraș care îmbină perfect modernismul cu detaliile clasice ale unui oraș plin de monumente istorice.

Dacă tu și partenera ta împărtășiți aceeași pasiune pentru astfel de locuri, un city break la finalul căruia să-i faci și o cerere în căsătorie, s-ar putea dovedi una dintre cele mai reușite surprize pe care le-ai pregătit vreodată pentru ea.

Bali

Profită de promoțiile la pachetele pentru vacanțe în zone exotice și rezervă biletele spre una dintre cele mai frumoase locații de pe pâmânt.

O vacanță într-un loc precum Bali aduce odată cu ea și garanția că, înmârmurită de frumusețea peisajelor și a inelului de logodnă oferit în dar, partenera ta nu te va refuza sub nicio formă.