Radio Simplu

Reacția adorabilă a unei fetițe care și-a văzut sora mai mare dansând – toți ochii au fost pe ea

Acesta este momentul acela amuzant când o fetiță fură atenția surorii mai mari dansând pe fundal. Fetița mai mică nici nu realizează că este în lumina reflectoarelor, așa că nu încetează din a-și mișca piciorușele fericite, spre amuzamentul nostru. Adorabil!

Nyelle dorea să se filmeze în timpul unui dans solo, dar sora sa mai mică, Nevaeh, avea alte planuri! Aceste imagini sunt extraordinar de drăguțe, trebuie să recunoaștem! Așa cum se poate vedea, sora lui Nevaeh, Nyelle vrea să danseze singură pe melodia lui Zay Hilfigerr – Juju on That Beat, dar, atunci când sunt mai mulți copii într-o casă, nu există niciun moment plictisitor.
Încă de la începutul imaginilor, Nevaeh încearcă să se implice în momentul surorii ei și se alătură în spațiul de dans, dar Nyelle nu îi permite. Aceasta este prestația ei și vrea să facă totul singură. Fără întreruperi, fără dansatori nedoriți, doar ea și ringul de dans.

Totuși, micuța, deși diligentă și ascultătoare, a reuțit să ne atragă atenția cu mișcările sale simpatice. Stând pe scări, nu poate doar să asculte muzica și să o privească pe sora ei, simțind fiecare ritm și picioarele deja nu o mai ascultă. În același timp, sora mai mare este distrasă total de muzică și de ceea ce face, așa că nu observă ce se întâmplă în spatele ei.

Spectatorii nici nu mai știu pe cine să privească mai întâi. Nyelle are mișcări exacte și se lasă dusă de val pe ritmul muzicii, în timp ce sora ei nu ține cont de nicio regulă. Ambele am mișcări naturale pe care le execută cu o ușurință extraordinară. Arată ca și cum s-au născut dansând și sunt foarte încrezătoare în ceea ce fac. Fetele continuă să danseze până la ultima suflare și fiecare mișcare este plină de bucurie. Putem spune, cu siguranță, că talentul la dans este moștenit din familie.

Nyelle avea 9 ani atunci când filmulețul a fost filmat și repostat pe o pagină de Facebook, unde a primit milioane de vizualizări, cum, de altfel, s-a întâmplat și pe canalele de Youtube.
Faptul că cele două surori dansează cu asemenea entuziastm are logică, mai ales prin faptul că mama sa, Nicole Norman este o fostă dansatoare NFL și NBA și a fondat proiectele The All-Star Dance și Cheer Camp pentru a învăța fetele să danseze.

Trebuie să recunoaștem că micuța chiar i-a furat momentul surorii ei, deși nici aceasta nu a dus lipsă de apreciere. Discuțiile dintre surori au existat dintotdeauna. Atunci când o fată este obișnuită să fie singurul copil al familiei și, dintr-o dată, mai apare încă o fetiță, simte de cele mai multe ori că este ignorată.

Părinții îi acordă mai multă atenție fetiței mai mici pentru că necesită mai multă îngrijire, dar cei mai mulți copii nu înțeleg asta. Într-un final, în cazurile fericite, surorile învață să se tolereze și ajung să aibă acea legătură specială pe care nu o pot împărtăți cu nimeni altcineva. Relația dintre două surori este una extrem de puternică, iar acestea vor avea cu siguranță motive să se distreze atunci când se vor face mai mari.