Radio Simplu

TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MONICA POP PENTRU CREŞTEREA IMUNITĂŢII PE TIMPUL CRIZEI PROVOCATĂ DE CORONAVIRUS ŞI NU NUMAI

Sistemul imunitar are un rol esenţial lupta cu noul coronavirus (COVID-19). De aceea, este bine să avem o imunitate de fier, iar medicul Monica Pop a devăluit un tratament prin care poate fi întărit sistemul imunitar. Din păcate, în România, numărul cazurilor de infectare cu virusul ucigaş din China a ajuns la aproape 100.

Monica Pop, tratament pentru creşterea imunităţii
În urmă cu două zile, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că epidemia de COVID-19 poate fi caracterizată ca pandemie. Iar Monica Pop a oferit recent reţeta pentru creşterea imunităţii, care este foarte importantă în răboiul cu virusul mortal din China.

“Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:
– Isoprinosine 3 pe zi, un flacon
– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)
– Vitamina D3, f f importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.
Totul 1 lună.

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.
Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).
Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărarea să fie în «acțiune»!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, a spus prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmolgice din Bucureşti, relatează clicksanatate.ro.