Radio Simplu

Tratamentul anticelulitic cu ulei de camfor: obții rezultate în câteva zile!

Celulita este o problemă care afectează 90% dintre femei și apare din cauza stilului de viață nesănătos și a schimbărilor hormonale din organismul nostru. Este considerată o afecțiune dermatologică, dar este atât de comună, încât nu prea o tratăm ca atare. Orice femeie poate ajunge să aibă celulită, indiferent de greutate, și nu există în prezent un tratament care să elimine complet celulita fără să existe riscul ca ea să revină.

Pe lânga dieta sănătoasă, este important să încerci să faci sport și să aplici niște tratamente naturiste care să ajute la reducerea celulitei, iar unul dintre acestea este cel cu ulei de camfor!

Tratament anticelulitic cu ulei de camfor

Cremele anticelulitice făcute în casă nu pot funcționa fără o dietă corespunzătoare și un stil de viață cât de cât activ. În schimb, atunci când îmbini o alimentație sănătoasă, efortul fizic și un astfel de tratament naturist, poți elimina aproape în totalitate celulita inestetică. Înainte de toate, află cum să scapi de celulită prin alimentație!

Multe persoane laudă tratamentul cu ulei de camfor datorită rapidității cu care acționează asupra depozitelor de grăsime. Atunci când îl folosești regulat, poți avea parte de o transformare uimitoare, iar pielea ta va arăta mult mai bine într-un timp scurt.

Ingredientele de care ai nevoie pentru tratamentul anticelulitic cu ulei de camfor sunt:

1 lingură de bicarbonat de sodiu;

2 linguri de unguent pentru răceală Vaporub;

3 linguri de alcool pur;

2 linguri de ulei de camfor.

Amestecă toate ingredientele până obții o pastă omogenă, apoi aplic-o uniform pe zonele cu celulită. Ia o folie de bucătărie sau o bucată de material și înfășoară zonele respective, apoi lasă crema să acționeze 20 de minute. Clătește-te cu apă călduță și folosește apoi o loțiune intens hidratantă.

Pentru a vedea rezultatele rapid, folosește acest remediu cu ulei de camfor în fiecare zi sau cel puțin de 5 ori pe săptămână. Și nu uita să bei multe lichide, pentru a diminua aspectul celulitei și a curăța organismul de toxine!