Radio Simplu

Andreea Mantea s-a reîntâlnit cu Cristi Mitrea, după ce s-a întors din Turcia

Andreea Mantea este din nou în țară, pentru doar două zile, însă acestea au fost încărcate de emoțioi puternice, atât pentru ea, cât și pentru micuțul David. Andrea și băiețelul s-au întâlnit cu Cristi Mitrea, iar imaginile sunt, într-adevăr, spectaculoase.

Cu această ocazie, însă, tatăl lui David – cunoscutul luptător Cristi Mitrea -, a avut o întâlnire foarte emoţionantă cu fiul lui. Imaginile vorbesc de la sine! Micuţul David s-a bucurat enorm de clipele petrecute alături de tatăl lui, iar Andreea Mantea a fost, la rândul său, fericită. De fapt, ea a și transmis un mesaj de suflet.

“Aşa arată fericirea mea! Să îmi văd puiul acasă, dormind fericit în patul lui, lângă jucăriile preferate! Acesta e universul meu perfect. Dorul de casă a fost mare!”, a declarat Andreea Mantea.
Micuțul David a plâns de ziua lui de naștere
În urmă cu numai câteva zile a fost ziua de naștere a micuțului David. Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi atunci când în platoul emisiunii pe care o prezintă și-a făcut apariția băiețelul ei. Vizibil supărat, David s-a ghemuit în brațele mame, iar Andreea Mantea le-a explicat telespectatorilor, dar și concurenților din emisiune care este motivul supărării băiețelului ei.

”David a fost foarte supărat aseară, mi-a spus că e ziua lui, dar nu o să aibă petrecere pentru că toți prietenii lui sunt acasă și aici nu are prieteni. Și a fost foarte supărat pentru că a spus că n-o să aibă cine să-i spună ”La mulți ani!””, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul emisiunii.

Imediat, concurenții n-au stat pe gânduri și au început să îi cânte micuțului David ”La mulți ani!” și să îi ureze toate cele bune. Andreea Mantea a fost la un pas să renunțe la tot pentru fericirea băiețelului ei.

„Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam. Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot ca mamă să trăiesc aşa. Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul”, a mărturisit Andreea Mantea pentru Teo Show.

Vezi continuarea pe cancan.ro