Radio Simplu

Tratament cu nucă, miere și ouă

După cum este și firesc, despre sănătate se fac foarte multe studii și statistici. Iar acestea din urmă sunt îngrijorătoare de cele mai multe ori, mai ales în ultima perioadă.

Așa se face că de exemplu în România, peste un milion și jumătate din toată populație suferă din cauza usteoporozei, majoritatea dintre ei fiind femei, mai exact 88%.

Din fericire această boală are foarte multe tratamente, dar de fiecare dată ar fi bine să optăm pentru variante cât mai naturiste pentru tratarea celor mai diferite boli, inclusiv pentru osteoporoză.

Tratamentul despre care vom vorbi astăzi este unul deja testat, și și-a demonstrat eficiența de fiecare dată. Nu este un tratament agresiv, ci din contra este unul foarte bun și recomandat de specialiștii din domeniu.

În plus produsele folosite pentru pregătirea soluției sunt deja la tine în casă sau se pot găsi la magazine foarte ușor.

Vei avea nevoie de 15 ouă, preferabil ar fi să fie aduse de la țară și nu din comerț, de 15-20 de lâmâi, de un kilogram de miere, de un kilogram e nucă măcinată, de 200 de ml de țuică de casă sau dacă nu ai, folosește bitter suedez.

Toacă cojile de ou cât mai mărunt. până obții un praf fin. După aceea stoarcă lămâile, poți folosi un blender pentru acest pas. După aceea amestecă sucul de lămâie cu praful de la cojile de ou.

Închide bine cu un capac vasul și pune-l într-un loc răcoros și întunecat ca praful cojilor de ou să aibă timp să se dizolve. Acest proces se va desfășura pe parcursul a 15 sau chiar 20 de zile.

În tot acest timp tu trebuie să mai deschizi vasul și să amesteci conținutul lui cu o lingură sau de lemn sau de plastic. După ce a trecut această perioadă trebuie să filtrezi compoziția.

Și adaugă peste praf țuica, nuca și mierea. pune amestecul de această dată la rece în frigider și lasă-l acolo până a doua zi.

Trebuie să consumi din această compoziție câte două linguri în fiecare zi după fiecare dintre cele trei mese. Dacă simți nevoia sau dacă îți recomandă medicul, poți să repeți această cură după șase luni.

Acest tratament te va ajuta nu doar în cazul osteoporozei ci și în restul bolilor care au legătură cu lipsa de calciu sau cu oasele mai fragile.

În plus și mierea, nucile și lămâile își vor face acestul asupra sănătății tale în întregime. Mai este cunoscută și drept cura cu calciu.