Radio Simplu

Tragedie în lumea interlopă! Emi Pian a fost ucis în stil mafiot azi-noapte

GALERIE FOTO (2)

A murit Florin Motolea, liderul clanului Duduianu, unul dintre cei mai cunoscuți și influenți interlopi din România. Cunoscut ca Emi Pian, acesta a fost executat în stil mafiot noaptea trecută, de un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napi.

Tragedie în lumea interlopă! Emi Pian a fost ucis în stil mafiot azi-noapte
Potrivit informațiilor oferite de Spy News, Emi Pian ar fi fost declarat mort în jurul orei 5.00, după ce a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar de Urgență București. Potrivit aceleeași surse, Emi Pian a ajuns la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit mai multe urme de violență pe trupul lui. Undeva la ora 5.20, medicii efectuau manevre de resuscitare.

„La această oră, încă se efectuează manevre de resuscitare”, au declarat surse apropiate anchetei, în jurul orei 5.20.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Ce mesaje au apărut după moartea lui Emi Pian
Cei care l-au cunoscut și au aflat de moartea cunoscutului interlop au transmis mai multe mesaje pe rețelele de socializare, iar printre mesaje unii susțin că Emi Pian ar fi fost înjunghiat în urma unui scandal provocat la barbut. Bărbatul a fost resuscitat timp de 2 ore, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Totodată, au început să apară mesaje de la prieteni și apropiați pe Facebook.