Radio Simplu

Tragedie în familia Marcelei Fota. După ce i-a murit soțul, acum o nouă dramă: „Era cardiacă!”

O nouă tragedie în familia Marcelei Fota. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a dat vestea tristă fanilor săi de pe rețelele sociale. După ce și-a pierdut soțul într-un mod fulgerător, iată că acum și-a pierdut și soacra, iar de vină a fost aceeași boală de inimă.

Marcela Fota trece din nou prin momente grele, la doi ani și jumătate după moartea fulgerătoare a soțului său. Soacra îndrăgitei cântărețe de muzică populară a decedat și ea, iar de vină a fost tot o boală de inimă. Anunțul trist a fost făcut de vedetă, dar și de cumnatul său. Dacă la înmormântarea tatălui său nu a vrut să meargă și nici bunicul din partea mamei nu l-a condus pe ultimul drum, iată că David, fiul Marcelei Fota, a vrut să participe la funeraliile bunicii sale.

„Da, din pacate soacra mea s-a stins din viata. Era cardiaca si in ultimele luni de viata nu s-a simtit foarte bine. Am incercat cat am putut sa-i fim alaturi in toata aceasta perioada, insa, din pacate s-a stins. Am ramas surprinsa pentru ca fiul meu, David, a vrut sa participe la funeraliile bunicii sale. Eu l-am intrebat de fiecare data, la tatal lui si la bunicul lui nu a vrut sa vina si nu-l fortez. De aceasta data, insa, a vrut sa vina. Noi avem o relatie foarte buna cu familia sotului meu, este familia fiului meu”, a marturisit Marcela Fota pentru Star Popular.

O boală ereditară
Și cumnatul Marcelei Fota a scris pe o rețea socială că mama sa a decedat și a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în această încercare grea din viața lui.

„Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceasta perioada dificila cauzata de pierderea mamei mele. De asemenea, va sunt recunoscator pentru condoleantele si gandurile amabile transmise!”, a transmis cumnatul Marcelei Fota.Bolile de inimă au făcut ravagii în familia soțului Marcelei Fota. Socrul cântăreței a murit când avea doar 44 de ani, soțul vedetei s-a stins și el la 47 de ani, unchiul acestuia a murit la 60 de ani, iar acum și mama lui a decedat. Toți din cauza bolilor de inimă.

„Din familie, mama si tatal lui erau cardiaci. Tatal lui a murit la o varsta frageda, la 44 ani. Soacra mea, la fel, a ramas foarte tanara vaduva, la o varsta frageda, cu trei copii dupa dumneaei. Si, culmea, dupa sotul meu tot trei copii au ramas. Pentru ca el mai avea doua fete dintr-o casatorie anterioara. Si fratele soacrei mele, la fel, la 60 ani a avut aceeasi moarte ca si sotul meu”, marturisea Marcela Fota.