Radio Simplu

TRAGEDIE ÎN BUCUREȘTI! UN TÂNĂR A MURIT CARBONIZAT

Tragedie în București! Un bărbat de 23 de ani și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu. Mama lui a reușit să iasă din casă la timp, salvându-și viața.

S-a întâmplat pe strada Șinei, din Sectorul 5 al Capitalei. În casă se aflau mama și băiatul ei de 23 de ani. Femeia a apucat să iasă din casa în flăcări, însă tânărul nu a mai apucat. A fost găsit carbonizat de pompierii chemați prin apel la 112.

Incendiul risca să se extindă la un alt imobil aflat în apropiere, dar pompierii au reușit să stingă flăcările la timp. Când a aflat că băiatul a murit, femeii I s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Pompierii sosiți la fața locului au intervenit cu trei autospeciale, una cu apa și spumă, altele de descarcerare și SMURD.

Citeste si…
Incendiu puternic în portul din Beirut, la o lună de la explozia care a devastat capitala Libanului

Un incediu puternic a izbucnit joi în portul din Beirut, la o lună distanță de la explozia care a devastat capitala Libanului. Incendiul a ridicat o coloana mare de fum negru peste cerul Beirutului.
Într-un comunicat publicat pe Twitter, armata libaneză a precizat că incendiul a izbucnit la un depozit de uleiuri și anvelope. Se fac eforturi pentru stingerea flăcărilor, iar elicopterele armatei vor participa la aceaste eforturi, se mai arată în comunicat.

Crucea Roşie libaneză a anunţat că nu există riscul unei explozii şi că nu sunt răniţi, deşi există câteva persoane care întâmpină dificultăţi în a respira.

Peste 190 de oameni au fost ucişi în explozia de luna trecută, iar un cartier rezidenţial de lângă port a fost făcute una cu pământul. Uriaşa explozie a fost declanşată de o cantitate foarte mare de azotat de amoniu, depozitată în condiţii improprii în port.