Radio Simplu

O prostituată româncă a acceptat 1.000 € pentru 3 zile cu un cunoscut DJ italian. Când a ajuns acasă la el a început coșmarul. Este șocant ce s-a întâmplat timp de 3 zile în locuința bărbatului

Un cunoscut DJ din Italia a fost arestat luni, după ce a bătut și violat o prostituată româncă, pe care a ținut-o sechestrată în apartamentul său timp de trei zile, scrie Corriere della Serra.

Francesco Cirioni, 39 de ani, este proprietarul postului Radio Zerosei din Roma și este cunoscut pe plan internațional drept DJ Franceschino. În urmă cu o săptămână el i-a promis unei românce de 31 de ani 1.000 de euro pentru a petrece trei zile în compania sa.

La început, Cirioni a dus-o pe prostituata româncă la un magazin, unde i-a cumpărat mai multe perechi de pantofi. Coșmarul tinerei a început abia când cei doi au ajuns la locuința acestuia din Settebagni și a durat trei zile.

Bărbatul a început să consume droguri și s-a lăudat cu afacerile sale cu stupefiante. Apoi acesta a devenit violent și a început să o lovească, suspectând că femeia vrea să cheme poliția.

Timp de 72 de ore prostituata româncă a fost bătută și violată în mod repetat, iar după fiecare act sexual ea a fost închisă într-o cameră.
Sâmbătă seara, DJ-ul i-a cerut să se îmbrace și să se aranjeze pentru că va veni și un prieten de-ai lui. „Trebuie să fii drăguță cu el, altfel te voi bate”, a repetat DJ-ul înainte de a pleca cu telefonul pe balcon pentru a continua discuția cu amicul său.

În acel moment, tânăra a profitat de neatenția Dj-ului a scăpa. Ea a ieșit în stradă și a oprit prima mașină care i-a ieșit în cale.

Cirioni a fost reținut și se află acum în închisoarea Regina Coeli din Roma, în așteptarea procesului. El este acuzat de trafic de droguri, dar este cercetat și pentru răpire, agresiune sexuală agravată și jaf.