Radio Simplu

Tot ce trebuie să știi despre MrBit – Cel mai nou casino online licențiat în România

GALERIE FOTO (2)

Licențiat la data de 1 iunie 2021, MrBit este cel mai nou cazino online din România. Conceptul este unul original, grafica și modalitatea de comunicare ducând cu gândul la un cazino de pe o stație spațială.

Compania de gambling care a lansat MrBit.ro în țara noastră este una cu prestigiu la nivel internațional, acest statut explicând faptul că platforma nu a avut „bug-urile” pe care le prezintă, de obicei, site-urile nou lansate. Dacă îți place se te distrezi încercându-ți norocul la sloturi, la ruletă sau la jocuri de cărți, mai jos poți afla tot ce trebuie să știi despre MrBit, în cazul în care vrei să îți deschizi cont.

Deschiderea contului

Înregistrarea se face foarte rapid. După ce ai dat click pe butonul „Creare cont”, aflat în dreapta sus pe ecranul principal, trebuie să completezi câmpurile din formular: țară, email, parolă, valută, nume, prenume, CNP, adresă, cod poștal, oraș, telefon.

Imediat după înscriere, ești informat că ai la dispoziție 30 de zile pentru a efectua verificarea identității. Inițial, trebuie să trimiți o copie după un act de identitate și o copie față/verso a cardului bancar, dacă ai ales această metodă de plată (trebuie să fie vizibile doar . primele șase și ultimele patru cifre din numărul cardului, numele tău, semnătura și data expirării). Ulterior, când vei dori să retragi bani, va trebui să trimiți și copie după o factură de utilități recentă.

Oferta de bun-venit

În acest moment, clienții noi primesc fonduri suplimentare în valoare de 150% din prima depunere, până la 2.000 de lei,  plus 20 de rotiri gratuite la slotul Pink Elephants 2. Pentru a transforma în cash fondurile suplimentare, trebuie să le rulezi împreună cu depunerea de 30 de ori. Cu alte cuvinte, dacă depui 100 de lei, primești în plus 150 de lei. Vei avea de rulat suma de 30 x (100 + 150) = 7.500 de lei, în maxim 7 zile. Termenul este destul de scurt.

Învârtirile gratuite sunt acordate câte 10 în cinci zile consecutive, după efectuarea primului depozit. Câștigurile obținute sunt în fonduri suplimentare, care pot fi transformate în bani reali tot printr-un rulaj 30x.

Metode de plată

Când a fost lansat, acest cazinou online accepta doar două metode de plată: card bancar și cash, prin TopPay. Între timp s-au mai adăugat Skrill, Neteller, Paysafecard și Zimpler. Depunerea minimă este de 50 de lei.

Oferta de jocuri

MrBit stă bine în ceea ce privește oferta de „păcănele”, care cuprinde peste 700 de titluri de la 29 de provideri diferiți, cu unii dintre ei având exclusivitate pentru piața românească. Sunt jocuri pentru toate gusturile (nu putea lipsi Reactoonz, slotul cu extratereștri), însă nu am văzut prea multe sloturi cu jackpot.

De asemenea, sunt 29 de jocuri de masă electronice și 33 de mese în cazinoul live, reprezentând una dintre ofertele de top cu dealeri reali. Există și o secțiune de video poker, dar nu are niciun joc. Probabil că pe viitor se vor adăuga titluri.

Alte oferte promoționale

Ca și client existent, ai parte de mai multe oferte promoționale. În primul rând, ar fi de menționat turneele periodice de sloturi ale căror fonduri de premiere sunt sume cu șase cifre. Apoi, în secțiunea „Promoții” sunt tot felul de recompense pentru rulaj sau pentru realimentarea contului.

Specific pentru MrBit este sistemul de statusuri: pe măsură ce joci, aduni puncte și avansezi la nivelul următor, de la 1 la 23. Fiecare nivel are asociate un premiu în bani reali și un cashback procentual.

Relații cu clienții

În cazul în care ai nelămuriri, poți apela la serviciul Relații Clienți prin trei modalități: telefon, email și chat online. Oricum, în „Centrul de ajutor” sunt câteva răspunsuri predefinite la întrebările comune.