Radio Simplu

Michelle Pfeiffer arată la fel ca acum 20 de ani. Actrița nu îmbătrânește… deși are 63 de ani!

GALERIE FOTO (3)

Michelle Pfeiffer și-a surprins fanii cu aspectul ei de-a dreptul surprinzător… actrița s-a filmat cu telefonul pentru a oferi noi detalii despre proiectele ei.

Contul actriței Michelle Pfeiffer a fost inundat de mesaje de felicitare venite din toată lumea după ce aceasta a împărtășit câteva știri importante despre activitatea ei. Frumoasa actriță în vârstă de 63 de ani a postat un video pe contul de socializare și în mod surprinzător fața ei este neschimbată, arată incredibil de tânără și plină de tonus în timp ce dezvăluie că linia ei de parfumuri, Henry Rose, a câștigat un premiu!

Asa arata in tinerete

Deși a postat un videoclip scurt pe Instagram, Michelle arată superb având aceeași expresie frumoasă a feței, cu părul blond, ondulat lejer și îmbrăcată îmtr-o bluză simplă, neagră. Imaginea actriței care a făcut furori în Scarface este neschimbată…

Vorbind în fața camerei în timp ce arată noul parfum realizat la dimensiuni potrivite pentru călătoria cu avionul, Michelle a spus: „Bună, este din nou acea perioadă a anului când revista Allure își anunță premiile Best of Beauty și tocmai am aflat că cel mai nou parfum al nostru, Windows Jos, a luat un premiu.” Apoi a adăugat: “Felicitări tuturor celorlalți premiați de Best of Beauty. Este un lucru foarte important în industria frumuseții.”

În textul care însoțește clipul, actrița a scris: „Atât de onorată că parfumul Windows Down al lui @henryrose a fost selectat pentru premiile Best of Beauty @allure din acest an din categoria Clean!’

Asa a fost surprinsa pe strada

Michelle a creat gama de parfumuri Henry Rose în 2019. După succesul parfumurilor sale, marca – ce folosește doar ingrediente naturale – s-a extins și în domeniul cremelor de corp, a lumânărilor parfumate și a difuzoarelor aromate pentru interior.