Radio Simplu

Top 5 cei mai posesivi bărbați din zodiac. Află cum să îi ții în frâu!

Este greu să recunoști de la primele întâlniri cei mai posesivi bărbați, geloși și dominatori. Dar zodia în care s-au născut îți poate oferi câteva indicii importante. Un bărbat posesiv va face totul pentru a te cuceri și va sfârși prin a te domina. Atitudinea lui pornește de la o lipsă de încredere în sine însuși, care se va reflecta mai târziu și asupra ta.

Scorpionul, pasional, dar foarte gelos

Se spune despre bărbații din Scorpioni că sunt mari cuceritori și amanți pasionali, dar latura lor întunecată se vede chiar de la începutul relației de dragoste, când își manifestă gelozia extremă. Scorpionii geloși sunt foarte greu de tolerat, te urmăresc și te sună tot timpul, încearcă să fie pas cu pas lângă tine, să știe tot ce faci și să te determine să îți petreci tot timpul doar cu ei.

Soluția: dacă există iubire sinceră între voi, încercați să vă construiți o viață socială comună, un cerc de prieteni comuni și călătoriți cât mai des!

Taurul, dominator și avar

Bărbatul din această zodie nu numai că este gelos, dar este și avar și foarte posesiv când vine vorba despre tot ce are o femeie. Viața ei, planurile ei, visurile ei trebuie să fie toate ale lui și nu o lasă să facă niciun pas, decât dacă îi dă el voie. Taurii posesivi sunt foarte insistenți și riscă să devină agresivi, dacă sunt ținuți la distanță. Ei cer fidelitate și sprijin fără rezerve, până la obediență.

Soluția: cu un nativ posesiv din zodia Taurului nu vei avea viață ușoară, decât dacă știi să impui anumite reguli și bariere de la bun început! El se numără printre cei mai dificili și cei mai posesivi bărbați din zodiac.

Racul, dependent emoțional de tine

Semn astral introvertit, emotiv și schimbător, bărbatul Rac trăiește intens prin sentimentele și emoțiile partenerei sale. El are tendința de a domina și de a-i bloca partenerei sale orice inițiativă tocmai pentru a o avea tot timpul sub control. Pentru el este foarte important ca femeia iubită să fie nu doar fidelă, ci subjugată, fermecată și vrăjită de el. Trebuie să îl adore și să îl alinte ca pe un amant-copil.

Soluția: stabilește chiar de la început ce rol aveți fiecare în relație, ce rol ai tu ca femeie și soție, dar și ce rol are el ca protector. Nu îl lăsa să își asume el toate rolurile, iar tu să fii dominată.

Leul devine posesiv doar când iubește!

Se spune despre nativii Lei că devin posesivi în dragoste numai atunci când iubesc profund și când sunt cu adevărat loiali femeii iubite. În schimbul iubirii lor, așteaptă ca ea să îi ofere totul și să fie cu adevărat supusă, să nu îi iasă din cuvânt și să facă numai ce dorește el. Pe de altă parte, Leul nu prea poate rămâne fidel unei singure femei toată viața. Când tentațiile se vor înmulți, va ceda repede, chiar dacă se numără printre cei mai posesivi bărbați.

Soluția: Poartă-te cu el, așa cum se poartă el cu tine! Dacă vrea să fii mereu lângă el, dacă vrea să faci doar ce îi place lui și să nu ai alte planuri decât cele agreate de el, răspunde-i cu aceeași monedă. Fii posesivă și geloasă și va deschide ochii!

Berbecul, printre cei mai posesivi bărbați
Nativul Berbec va apela la tot felul de tertipuri pentru a te păstra doar pentru sine. Mesaje de dragoste, mici cadouri, flori și surprize, dulcegării prin care te alintă, dar se asigură că devii dependentă de dragostea lui. Când te va prinde în mreje, se va arăta tot mai posesiv și gelos, chiar dacă el nu te iubește așa cum îți lasă impresia.

Soluția: ajută-l să se împrietenească cu amicii tăi, mergeți cât mai des la petreceri și organizați vacanțe în grup, să nu aibă ocazia să se obișnuiască doar cu tine și să te domine!