Radio Simplu

Cine este zodia cea mai inteligenta din horoscop: I se spune că este genială!

Sunt inventivi, nonconformisti si au o intuitie de invidiat. Tocmai din acest motiv li se spune si zodia geniilor.

Se pare ca zodia Varsator este considerata cea mai inteligenta zodie din horoscop. Aceasta zodie este guvernata de planta Uranus, care sporeste inventivitatea si le da acestor nativi o puternica sete de cunoastere si le sporeste inventitatea.

Nativii din Varsator iubesc schimbarea, noul, sunt foarte prietenosi si extrem de sociabili. De asemenea, sunt firi creative, cu o imaginatie fermecatoare. Varsatorii adora libertatea, idealismul, utopia, spiritul de revoltă, îndrăzneala.

Varsatorii sunt considerati niste genii datorita orginalitatii de care dau dovada. Acesti nativi se caracterizeaza in primul rand pentru geniul lor creator, care duce pana la excentricitate. Numeroase personalitati ale lumii s-au nascut in zodia Varsator.

Varsatorii sunt un simbol al prieteniei

Varsatorii sunt insetati de cunoastere, de aceea isi doresc sa aiba cat mai multi prieteni si sa se implice in viata lor atunci cand au nevoie de ajutor. Sunt altruisti si ofera ajutor cu inima, nu doar din politete.
Este un intelectual din fire şi un neconvenţional prin definiţie, căutând o permanentă legătură cu lumea, potrivit acvaria.com. Poate fi un lider şi un organizator excelent, fiind mereu cu un pas înaintea semenilor săi, se arată într-un documentar realizat de Agerpres. Nativul Vărsător este o persoană hotărâtă, răbdătoare şi plăcută, iar antipatia lui este clară şi fermă, direct exprimată.Piatra mistică – ametistul, granatul

Varsatoriii sunt firi rebele si nu accepta sa se schimbe de dragul nimanui. Este o fire intuitiva si simte pericolul din timp. Acest spirit de autoapărare şi conservare îi influenţează puternic caracterul. Nativul Vărsător este o persoană hotărâtă, răbdătoare şi plăcută, iar antipatia lui este clară şi fermă, direct exprimată.Piatra mistică – ametistul, granatul

Ziua norocoasă – miercuri
Numerele norocoase – 4 şi 8
Culori norocoase – tentele pastelate de albastru şi verdeSimţul cel mai dezvoltat – mirosul
Alimente benefice – fructe, ceaiuri din frunze şi fructe, carne de pasăre, carne din zona membrelor inferioare ale unor animale, crudităţi.