Radio Simplu

Tonere originale sau compatibile pentru imprimantele de la birou

Dacă vorbim de achiziţionarea unei imprimante sau a unui sistem all în one trebuie să ţinem seama de mai multe constante.

Cu siguranţă primele detalii analizate sunt cele legate de performanțe. Dispozitivul de birou trebuie să fie eficient, să sporească randamentul la locul de muncă, să uşureze realizarea sarcinilor. Calitatea imaginilor imprimante trebuie să fie excepţională. Nimeni nu îşi doreşte să citească documentele cu scris deformat, suprascris sau neclar. Ochii ar fi supuși unui stres suplimentar. Un alt aspect  analizat cu multă atenţie ține de dimensiune. În tendinţe sunt device-urile compacte şi ultra-compacte, care nu ocupă mult spaţiu. Niciun utilizator al biroului nu își dorește să se simtă invadat de prezența aparaturii.  Mulţi analizează cu maximum de atenție şi funcțiile suplimentare de conectivitate, de lansare a comenzilor de la distanţă.

Nu trebuie trecute cu vederea nici îndrumările producătorului legate de modul de întreținere și înlocuire a accesoriilor. Este important să nu se treacă cu vederea peste recomandările legate de consumabile. Acestea sunt principala cheltuială periodică.

Care sunt consumabilele potrivite pentru imprimante şi sisteme all în one?

De obicei producătorii recomandă utilizarea de tonere originale. Aceştia susţin că tehnologia realizată furnizează cele mai bune rezultate, cel mai bun randament şi contribuie la mărirea duratei de utilizarea a produsului. Nimeni nu contestă eficienta sporită a consumabilelor originale, însă sunt companii pe piață, care s-au specializat în dezvoltarea de consumabile compatibile. Acești furnizori  au reușit să utilizeze cele mai bune unelte, astfel ca tonerele şi cartuşele compatibile recomandate reușesc să ofere același randament şi calitatea mult dorită cu costuri mult mai mici.

Printurile realizate cu HP tonere compatibile au calitate excepţională, iar diferenţele, față de cele realizate cu tonere originale sunt nedetectabile, semnele grafice imprimate sunt la fel de clare şi de uşor de citit. Nici dispozitivul nu este suprasolicitat, dacă sunt utilizate consumabile compatibile, în special dacă sunt respectaţi întru totul paşii de curățare periodică. Acelaşi aspect se manifestă şi în cazul consumabilelor compatibile pentru dispozitivele Epson, Lexmark, Brother sau Canon.

De reţinut

  • Cartuşele de cerneală şi tonerele originale recomandate de producători sunt eficiente
  • Consumabilele compatibile procurate de la furnizori de încredere asigură aceiaşi calitate excepţională şi randament ridicat.
  • Rămâne să alegi care este opțiunea cea mai bună pentru afacerea ta.

Sursa de imagine:
antpkr / Shutterstock.com