Radio Simplu

TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIE PE VICTOR SLAV, DAR PUȚINI ȘTIU CUM ARATĂ TATĂL SĂU. CONSTANTIN SLAV, PENTRU PRIMA OARĂ LA TV: ”A FOST DE MIC CUMINTE ȘI ÎNȚELEGĂTOR”

GALERIE FOTO (2)

Toată lumea îl știe pe Victor Slav, dar puțini sunt cei care îl știu pe tatăl său. Ei bine, prezentatorul TV și părintele său au fost invitați în cadrul unei emisiuni TV. Constantin Slav a povestit despre cum era fiul său când era mic, dar și despre relația pe care o avea cu sora lui, Cătălina.

“A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă. Spre deosebire de sora lui, care te înfrunta cu privirea. Ne-am înțeles foarte bine. Poate prea sensibil! Cătălina (n.r. sora lui Victor Slav) îl iubește foarte mult, se înțeleg foarte bine. Când erau mici, nu se înțelegeau. Când ajungeam acasa, găseam pe o foaie de hârtie de la el: mi-a spus ”prostule” de nu știu câte ori, ”du-te dracului”, ”tâmpitule””, a declarat Constantin Slav la Teo Show.

“Tata nu m-a bătut niciodată. Tata era plecat mai tot timpul, puteam să nu-l vedem chiar și două săptămâni. Era deschizător de coloană la tovarășu’. Îl vedeam la televizor. Apărea primul mustăciosul (n.r. tatăl lui), apoi coloana de mașini”, a povestit Victor Slav la Teo Show.