Radio Simplu

Cristina Cioran intră în concediu. Când se întoarce Simona Gherghe la ”Acces Direct”

Cât timp Simona Gherghe este în concediu de maternitate, la cârma emisiunii este Cristina Cioran. În aproximativ o lună, emisiunea de la Antena 1 va intra în vacanță și nu se știe dacă va fi prezentată tot de Cristina Cioran.

Emisiunea ‘Acces Direct’ intră în vacanță în luna august, iar Cristina Cioran deja și-a făcut planurile pentru concediu. Prezentatorea TV vrea să meargă la sora ei, în Anglia, pentru a scăpa de căldurile insuportabile din București.

„Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât… În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim’, a dezvăluit Cristina Cioran pentru Libertatea.

Când se întoarce Simona Gherghe la Acces Direct

Toată lumea se întreabă când revine Simona Gherghe la ‘Acces Direct’, însă răspunsul este puțin incert. Cristina Cioran a dezvăluit că Simona Gherghe s-ar putea întoarce la cârma emisiunii în toamnă, însă totul depinde de alegerea proaspetei mămici.

‘Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă. Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil’, a mai spus Cristina Cioran.