Radio Simplu

Test psihologic: ALEGE o imagine şi descoperă detalii ASCUNSE despre personalitatea ta

Testele de personalitate poseda abilitatea de a ridica valul de pe lumea ta interioara folosindu-se doar de o anumita imagine. Indiferent de cum sunt desenele, ceea ce alegi iti arata personalitatea. Un studiu al Universitatii Los Angeles sustine ca exista noua tipuri de oameni: perfectionistul si ganditorul, loialul si dependentul, aventurierul, grijuliul si salvatorul.

Imaginea 1
Este imaginea aleasa de 20% dintre cei care fac testul. Luna se afla in partea dreapta si marea este calma ceea ce inseama ca ai dorinta infinita de a crea. Inca de cand erai micut ti-ai dat seama ca ai o imaginatie bogata; visurile si planurile de viitor sunt imense asa ca dorintele de implinire iti invadeaza mintea zi de zi. Nu iti gasesti linistea pana cand nu-ti atingi obiectivele, iar acest lucru te face fericit.
Chiar daca ai o imaginatie bogata, adevarul este ca ramai bine ancorat in lumea reala. Stii prea bine ceea ce este important pentru viitorul tai asa ca nu pierzi nimic din vedere in niciuna dintre fazele vietii tale. Cand este voba despre iubire si prietenie nu-ti plac schimbarile asa ca vei avea un singur partenerul pentru tot restul vietii, la fel si prieteniile care dureaza atat timp cand traiesti. Ai planuri mari pentru viitorul tau: doresti sa pui pe picioare propria afacere si vei face tot ce depinde de tine pentru a reusi.

Imaginea 2
Trei din zece oameni aleg acest desen: luna este pe partea dreapta si valurile sunt inalte. Este preferata de personalitatile puternice care sunt conduse de sentimente: atunci cand iau o decizie asculta cu mare atentie vcea inimii. Onesti, generosi si amabili asteapta sa intalneasca alte persoane asemanatoare lor, lucru ce ii va face extrem de fericiti. Schimbarile sunt primite cu bratele deschise daca le aduc beneficii.
Gandul cu care se trezesc in fiecare dimineata este: „Daca vreau sa fiu fericit toata ziua trebuie sa ma prefac pana imi iese”. Rutina lor este neschimbata: petrec timpul cu aceeasi prieteni, merg la acelasi restaurant si chiar merg sa-si vizitezi parintii, periodic, la aceeasi ora, in aceeasi zi a unei saptamani. Le place sa aduca zambetul pe buzele celorlalti intrucat cred ca fericirea este motorul lumii lor. Nu sunt mereu de incredere, insa odata ce au invatat si aceasta abilitate sunt de neoprit.

Imaginea 3
Ti-a placut aceasta imagine? Ei bine faci parte din cei 15% dintre oameni care s-au simtit minunat cand au privit-o. Ce dezvaluie desesul cu luna in stanga si cu valuri mici despre tine? Ai nevoie de stimulare intelectuala. Intotdeauna ai avut o inteligenta peste medie insa ti-ai dezvoltat aceasta calitate prin scrierea de articole stiintifice sau chiar prin rezolvarea unor probleme de logica. Nimic nu-i scapa mintii tale ascutite, iar intuitia bine dezvoltata te-a scos din multe situatii complicate.
Esti o persoana sociabila, care are foarte multi prieteni, insa cand este vorba de munca preferi sa fii singur (crezi ca vei obtine rezultate mai bune daca nimeni nu te bate la cap). Uneori te poti simti gelos pe succesul altora si chiar te enervezi cand cineva obtine rezultate mai bune decat tine. Insa cand analizezi lucrurile mai bine iti dai seama ca trebuie sa muncesti mai mult pentru a ajunge la nivelul respectiv. Esti talentat cand este vorba despre discutii si argumentatie si poti captiva fiecare persoana pe care o intalnesti.

Imaginea 4
35% dintre cei care au facut testul au si ales-o. Daca te afli printre ei atunci stii ca linistea si rabdarea sunt doua aspecte vitale ale vietii tale: orie decizie ai lua are la baza calmitatea absoluta. Curiozitatea este una dintre cele mai importante calitati ale tale: trebuie sa stii totul despre ce se intampla in jurul tau.
Iti place sa iesi in oras si sa te distrezi alaturi de prieteni sau doar cu jumatatea ta. Ai rezerve extraordinare de energie asa ca vrei sa faci mereu cate ceva: o calatorie la munte sau activitati precum bungee jumping. Dupa asemenea zile epuizante trebuie si sa te odihnesti si sa te relaxezi alaturi de jumatatea ta.