Radio Simplu

Test: Alege o pereche de pantofi si afla daca esti sau nu o „scorpie”

Chiar daca le place sau nu sa recunoasca, femeile pot deveni, din anumite motive, adevarate scorpii. Pentru a te cunoaste mai bine si pentru a afla daca ai o asemenea latura, alege o pereche de pantofi si noi iti vom spune cine esti!
Buna sau rele, femeile sunt indispensabile in viata unui barbat. Daca ti se spune foarte des ca esti o scorpie, insa nu vrei sa crezi acest lucru, una din cele 4 imagini cu pantofi iti va dezvalui adevarata fata!

Imaginea 1. Daca ai ales aceasta pereche de pantofi, afla ca esti o scorpie cu diploma! Desi nu poti recunoaste acest lucru, iti place sa ii controlezi pe cei din jurul tau si sa le faci viata un adevarat calvar.

Imaginea 2. Esti o femeie sincera, iar atunci cand trebuie sa iti spui punctul de vedere, o faci fara nicio problema. In momentele in care te supara cineva, iti iei rolul de scorpie in serios si nu lasi pe nimeni sa iti spuna ce sa faci!

Imaginea 3. Cele care au ales aceasta imagine sunt femei nepasatoare. Asadar, nici macar momentele in care nu ti se da dreptate sau esti enervata la culme nu reprezinta pentru tine un motiv sa fii o scorpie. Esti, mai degraba, nepasatoare!

Imaginea 4. Esti un adevarat inger! Nu ai putea sa faci rau nimanui si esti gata oricand sa le sari in ajutor celorlalti. Rolul de scorpie nu te prinde deloc!