Radio Simplu

Test de perspicacitate, puţini reuşesc să îl treacă. Găseşte maşinuţa de jucărie ascunsă în baie! Atenţie, ai doar 7 secunde

GALERIE FOTO (2)

Unul dintre cele mai tari teste de perspicacitate a devenit viral pe rețelele sociale, după ce internauții au acceptat provocarea de a găsi mașinuța de jucărie care se află ascunsă undeva în imaginea de mai sus. Ai la dispoziție doar șapte secunde pentru a demonstra că ai un IQ de geniu.

Găsește mașinuța de jucărie ascunsă în baie
Imaginea de mai sus a fost distribuită ca un puzzle cu imagini pentru copii și adulți. În această ilustrație, vei observa o baie în care există o cabină de duș, un vas de toaletă, un dulap și rafturi pentru a păstra lucrurile importante. Pe rafturi, proprietarii locuinței au depozitat uscătorul de păr și prosoapele.

Pe dulap se află periuțe de dinți, diverse suporturi și sticle. Un prosop este atârnat pe suport lângă vasul de toaletă. Există o fereastră lângă suportul pentru prosoape, iar în zona de duș s-au păstrat săpunuri și șampoane pe podea.

Cu toate acestea, undeva în baie se ascunde o mașină de jucărie. Iluzia provoacă spectatorii să găsească obiectul ascuns în interiorul imaginii, într-un timp record de numai 7 secunde. Statisticile arată că doar 5% dintre oameni pot găsi mașina de jucărie ascunsă în această imagine.

Acest test de inteligență reprezintă doar un alt mod distractiv de a-ți testa coeficientul de inteligență. Cu toate acestea, efectuarea unui test real de IQ este o modalitate bună de a vă cunoaște nivelul IQ-ului.

Unde se află jucăria de culoare roșie
Așadar, crezi că poți găsi jucăria în mai puțin de 7 secunde? Dacă vei face acest lucru, vei demonstra că posezi un IQ mai ridicat decât media generală globală. Tot ce trebuie să faci este să analizezi atent fiecare colțișor al încăperii.

Dacă întâmpini dificultăți în a găsi mașina de jucărie ascunsă, află că internauții îți vor sări în ajutor. Uită-te cu atenție la imagine și vei vedea că mașinuța de culoare roșie se află camuflată undeva pe podeaua din cabina de duș, între sticlele de șampon și gel de duș.

Dacă nu ai găsit jucăria imediat, nu e nicio problemă. Poți verifica soluția corectă chiar AICI. Studiile arată că persoanele care își exersează mai mult creierul cu puzzle-uri dificile au tendința de a fi mult mai inteligenți.

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli creierul să perceapă vizual ceva care nu există.