Radio Simplu

Test de perspicacitate. Găsește purcelușul ascuns în imagine, în 15 secunde. Doar 2% dintre oameni reușesc să dea răspunsul corect

GALERIE FOTO (2)

Identificați purcelușul ascuns în imagine, în doar 15 secunde. Doar 2% dintre oameni au oferit un răspuns corect în intervalul de timp indicat!

Test de perspicacitate rapid.

Doar 2% dintre respondenți reușesc să găsească purcelușul ascuns din acest test de perspicacitate. Animalul se ascunde printre alte vietăți și obiecte. Reușiți să-l identificați în doar 15 secunde.

În imagine există elefanți, un tigru, un leu, câini și un cal. Dacă nu ai reușit să identifici purcelușul din imagine, răspunsu corect se află în imaginea de mai jos.

Ce este un test IQ

IQ-ul, prescurtare de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane. Pe scurt, ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții.

Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru.

Cunoscute și sub denumirea de teste de IQ sau teste de inteligență, aceste puzzle-uri au fost create în așa fel încât să ofere anumite indicii specialiștilor cu privire la nivelul de inteligență al celor care încearcă să le rezolve. Astfel de teste inedite au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Mediul online a devenit gazda unei colecții impresionante și în continuă creștere de teste de perspicacitate și iluzii optice. Rezolvarea lor este acum una dintre activitățile preferate ale internauților din aproape toate colțurile lumii.