Radio Simplu

Airsoft – Jocul sport militar atrăgător și incitant

Airsoft este un joc de sport militar de echipă în care se folosește o armă airsoft pentru împușcături. Este o replică exactă a unei arme de foc adevărate și a bilelor de plastic.

Dacă vrei să te reîncarci cu energie pozitivă, să iei o pauză din agitația cotidiană și să obții o mulțime de emoții pozitive, atunci jocul airsoft este pentru tine. Acest joc oferă avantaje și caracteristici distinctive și, de asemenea, jocurile airsoft sunt în general mai atrăgătoare și mai incitante decât alte tipuri de divertisment.

Esența airsoftului este simularea acțiunilor paramilitare de către echipe adverse. Există reguli general acceptate în airsoft, care se bazează pe respectarea culturii de comportament între jucătorii de airsoft și a standardelor de siguranță. De exemplu, utilizarea forței pentru confiscarea echipamentelor sau a armelor nu este permisă. Jocul airsoft se joacă conform scenariului stabilit. Scenariile de joc pot fi foarte diferite: vânarea unui grup inamic, capturarea unei clădiri, distrugerea unei echipe de sabotaj etc. Există un număr mare de scenarii existente elaborate în lupte. În ciuda acestui fapt, fiecare poate oferi propriul scenariu unic de joc.

Pistoale gaz pentru luptă la distanțe medii și apropiate

Principalul punct culminant al airsoftului este arma. Pentru jucătorii de airsoft, aceasta este o copie exactă a unei lupte reale. În același timp, greutatea, cadența de foc și reculul sunt toate reale. Poți alege arme airsoft dintr-o gamă uriașă, incluzând mai mult de o sută de tipuri de dispozitive, printre ele numărându-se și pistoalele cu gaz.

Sursa de energie pentru pistoale gaz este aerul comprimat sau gazul. Alimentarea cu gaz este conținută într-un cilindru situat în mânerul pistolului. Acest sistem nu are restricții stricte privind funcționarea în condiții de temperatură extremă. Dar cu fiecare lovitură, presiunea din cilindru scade, și acest lucru duce la o schimbare a traiectoriei bilei care interferează cu tragerea țintită. Adică, această opțiune este potrivită în principal pentru luptă la distanțe medii și apropiate. Avantajul acestor pistoale gaz este sunt puterea lor, chiar mai mare decât cea a celor electro-pneumatice și recul și sunt o reproducere exactă a armelor reale.

Replici airsoft – Imitații ale armelor reale

Arma din jocul de airsoft se numește o replică. O replică copiază cu exactitate o armă militară adevărată, precum și acționarea, pentru că se bazează pe principiul transmiterii mișcării folosind aer sau gaz. Nu au fost create mult mai puține modele de arme decât cele reale. Ele diferă în funcție de tip precum, mitralieră, pușcă, pistol, țări de producție, modele și chiar materiale. Cea mai importantă diferență este calibrul. Replicile airsoft folosesc bile de plastic cu diametrul de 6 mm, în timp ce armele pneumatice folosesc bile de metal cu un calibru de 4,5 mm. Este demn de remarcat faptul că aceasta este principala diferență între produsele din magazinul online.

Varietatea de tipuri de replici airsoft determină, de asemenea, posibilitatea de alegere a „gloanțelor”, adică a bilelor speciale. Ele vin în diametre diferite, dar cele mai multe dintre toate aceste consumabile diferă în greutate și culoare – acești indicatori determină tipul de bile și scopul lor. În general, gloanțele cu greutate de 0,12 sunt folosite pentru pistoalele cu arc; de la 0,20 la 0,25 g – pentru acționări pneumatice și pe gaz, automate; de la 0,25 la 0,36 – pentru mitraliere și mitraliere puternice; de la 0,40 la 0,43 g. – pentru puști de lunetist și bile cu o greutate de până la 0,88 g.

Dezvoltatorii de replici airsoft, atunci când creează noi modele, dedică un efort semnificativ pentru a crea cele mai precise copii, acest lucru fiind valabil și pentru unele componente: mecanice și buncăr, părți ale trusei tactice pentru caroserie, piese de schimb.

Mai mult decât atât, există și terenuri de antrenament special echipate care sunt folosite pentru jocuri de airsoft. Jocurile sunt mult mai interesante, deoarece teritoriul conține clădiri de diferite înălțimi, clădiri goale și tranșee.