Radio Simplu

TEODORA DIN BACĂU A DAT ANUNȚ LA ZIAR CĂ ANGAJEAZĂ BONĂ PENTRU FIUL EI. CÂND AU VENIT LA “INTERVIU”, BONELE AU AVUT UN ȘOC. CARE ERA “JOB”-UL, DE FAPT

O femeie din Bacău a dorit să strângă cât mai mulți bani, indiferent de mijloace, așa că a dat un anunț la ziar. În anunțul respectiv, Teodora scria că dorește o bonă pentru copilul său, numai că scenariul din spatele mesajului era cu totul altul. Un timp ”afacerea” a funcționat, însă finalul nu a fost cel pe care l-ar fi așteptat ”femeia de afaceri”.

Băcăuanca Teodora – 45 de ani – s-a dovedit a fi, până la un punct, o femeie… descurcăreață. Patroană a unor saloane de masaj erotic, ea s-a gândit, la un moment dat, să își diversifice activitatea, așa că a dat anunțul respectiv și a trecut la fapte. În realitate, tinerele care apăreau, în urma anunțului postat, dorindu-și un job, erau puse să întrețină realții sexuale cu diverși clienți, în schimbul unor sume de bani.

Acuzată de proxenetism, Teodora din Bacău a fost condamnată la cinci ani de închisoare, cu atât mai mult cu cât din ”rețeaua” ei de prostuție făceau parte chiar și minore. Femeia se află, acum, în arest preventiv, iar ”avtivitatea” ei s-a desfășurat pe parcursul a trei ani de zile.