Radio Simplu

LUIZA TRĂIEȘTE?! CE SMS AU PRIMIT ASEARĂ PĂRINȚII ELEVEI RĂPITE DE GHEORGHE DINCĂ: “ACUM, MĂ..”

Familia Luizei Melencu trage speranțe că fata lor este în viață, doar că ”semnele” pe care le-au primit până acum au fost spulberate de anchetatori. Aseară, telefonul fetei a fost reactivat, însă, chiar așa, polițiștii nu cred că este ea cea care îl folosește.

Mai multe rămășite suspecte au fost identificate într-una dintre gropile cimentate din curtea lui Gheorghe Dincă. Legiștii sunt de părere, în acest moment, că ele nu sunt de natură umană. Ele au fost ridicate în saci și urmează să fie analizate însă.

Pe alt front al investigației, dispărut de câteva săptămâni, telefonul Luizei Melencu a trimis celor din familie aceleasi SMS-uri ciudate. Cel mai recent mesaj – care pare predefinit – a fost primit de familia Luizei la ora 15:30: “Acum pot fi contactată pe mobil“.

Vizibil tulburată, Monica Melencu a mers la poliția din Caracal în căutarea unei explicații. După aproape o oră petrecută în compania anchetatorilor, a plecat spre casă dezamăgită.

”Concret, nimic. Despre telefon nimic, despre whatsapp nimic, deci totul zero”, a declarat Monica Melencu, potrivit stirilekanald.ro.

Mesaje ca acesta au mai primit apropiații fetei. Abia întoarsă din Italia, mătușa Luizei crede că telefonul nepoatei se află în mâinile cui nu trebuie.

Ce a descoperit bunicul Luizei! Vestea a primit-o la ora 18.00. Cazul Caracal se complică
Bunicul Luizei a povestit, într-o emisiune la România TV, ce informații de ultima ora a primit despre nepoata sa. Era ora 18.00 când a fost sunat.

Bunicul Luizei Melencu a vorbit, la România TV, despre nepoata sa și ce informații a mai primit în cazul Caracal. El a anunțat că în această seară contul de Facebook al tinerei a fost blocat.

”Am primit o veste de ultimă oră. Toate cunoștințele Luizei ne-au spus. Facebook-ul Luizei a fost blocat. Dovadă că acest telefon există. Astăzi nu era blocat. La ora 18:00, pagina a fost blocată”, a comentat bunicul Luizei.

El a menționat că a fost sunat de toată lumea care l-a informat că pagina de Facebook a fost blocat.

Profund marcat de toată acestă tragedie, bunicul Luizei a ținut să mărturisească că nu știe în cine să mai aibă încredere.

În opinia sa, toată lumea lucrează pe la spate. El a admis că dacă Alexandra nu era atunci el nuy ar fi aflat unde e Luiza.

Mai mult chiar, el a dezvăluit că un jurnalist i-ar fi pus să asculte două înregistrări. Într-una dintre ele o persoană i-ar fi spus unde se află cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

”Nu mai am aer, nu mai pot. Mă sufoc. Un om de toată încrederea mi-a pus o înregistrare cu două voci. Una dintre voci spunea că fetele au ajuns cu bine în Elveția. Vocea corespunde cu una dintre vocile care m-au mai contactat. De asemenea, numărul de telefon coincidea cu un număr care m-a mai sunat”, a mai spus bunicul Luizei.