Radio Simplu

Tatăl și fiul dansează atunci când sunt singuri acasă

Atunci când i-a spus soțului ei, Adam și băiețașului Miles că are nevoie să plece puțin de acasă, acest filmuleț era ultimul lucru la care se aștepta. Cel mai probabil, această mămică îi va lăsa mai des pe băieți singuri pentru că imaginile cu cei doi au ajuns virale.

Așadar, Adam și fiul său, Miles, au putut petrecere câteva ore împreună, ca băieții. Tatăl a ales ca aceștia să facă un dans special în fața camerei, în loc să se uite la televizor și să stea pe canapea sau să citească o poveste.

Imaginile încep cu celebra melodie a lui Michael Jackson, “Beat It” pe fundal și cu tatăl care îl ține pe băiat pe piept, în apropierea mesei. Adam îl ține pe Miles la înălțimea perfectă, în așa fel încât piciorușele lui să atingă masa. În acest fel, pare că bebelușul stă în picioare.

Adam îi mișcă picioarele lui Miles pe ritmul muzicii, încercând să mimeze și câteva mișcări semnătură de-ale lui Micahel Jackson. Coregrafia, mișcările, momentul în sine – cei doi nu sar peste niciun ritm și dansează până la finalul melodiei.

Chiar și mișcarea moonwalk este inclusă și este executată la perfecție. Miles mimează și un solo la chitară și tatăl lui îl ajută să facă faimoasa înclinație anti gravitație a cântărețului de mai multe ori.

Nimeni nu știe cum a reușit Adam să se abțină din râs în toate aceste momente, dar întregul filmuleț a fost extrem de apreciat și, cu siguranță, a făcut ziua mai bună tuturor. În schimb, băiețelul Miles părea extrem de nonșalant și poate puțin plictisit în timp ce tatăl lui îi coordona picioarele.

Imaginile au strâns peste două milioane de vizualizări pe pagina de Youtube a lui Adam. Oamenii au fost încântați de faptul că tații nu uită să petreacă timp cu odraslele lor.

Uneori, aceștia uită că nu au doar datoria de a aduce bani în casă, dar și de a o ajuta pe mamă și de a petrece timp cu cei mici. Chiar dacă se întoarce obosit după o zi plină de muncă, partenera lui de viață a petrecut fiecare secundă din ziua ei având grijă de rodul iubirii lor.

Așadar, Adam demonstrează că timpul petrecut cu cei mici este extrem de distractiv și că nu trebuie să fie o povară pe nimeni. S-a gândit să facă ceva amuzant cu fiul lui, chiar dacă acesta poate nu înțelege mare lucru și, mai mult, a și filmat totul pentru ca acesta să poată privi imaginile când se va face mai mare.

Imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare și nu doar pentru că bebelușul este extrem de drăguț, așa cum este, de altfel, și tatăl lui, ci pentru că dă un exemplu perfect de relație tată fiu, o relație care ar trebui să fie una foarte strânsă.

Cei peste două milioane de oameni care l-au văzut pe pagina lui de Youtube și alte mii de oameni care l-au văzut pe alte platforme online au fost impresionați de modul în care a ales bărbatul să se distreze în timp ce petrecea timp cu fiul lui.