Radio Simplu

Tânărul dansator are un stil unic care te face să crezi că e făcut din plastelină

Există milioane de copii care dansează în această lume – și atât de multe combinații și stiluti cât nici nu putem numi! Aceștia pot face balet, disco, jive, dansuri latino și multe altele. Poți dansa pachanga, the shimmy, tango, vals – și de-abia am început să enumerăm! Există un dans, un ritm, o anumită pasiune pentru fiecare dintre noi. Și, în timp ce aceste mișcări sunt impresionante, este sufletul și pasiunea din spate care reușește să aprindă orice prestație și să o facă specială.

Oamenii, de cele mai multe ori, iubesc să danseze. Asta nu înseamnă că suntem toți dansatori foarte buni, probabil că unii oameni nu pot fi numiți nici măcar dansatori, dar această activtate binedispune pe toată lumea, mai ales dacă avem la dispoziție un ring de dans, lumini și cei mai buni prieteni. Sunt oameni care dansează doar pentru că se distrează și se simt bine atunci când o fac, se relaxează și se lasă purtați de ritmul muzicii.

Totuși, există și acei oameni care dansează din tot sufletul, pentru milioane de oameni din jurul lumii. Acest tânăr bărbat pe care urmează să-l vedeți în imaginile de mai jos face parte din această categorie, a profesioniștilor, a pasionaților de dans care reușesc să surprindă atunci când încep să se miște.

Shameer Rayes este numele lui și are 19 ani, apărând la concursul de talente “Britain’s Got Talent” pentru a ului membri juriului și publicul cu mișcările sale impresionante de dans, mișcări unice care nu au mai fost văzute până acum. Doamnelor și domnilor, acești puști chiar știe ce face!

Tânărul pășește pe scenă și jurații sunt curioși să afle mai multe lucruri despre viața lui. Sham o menționează pe mama sa care a fost în trecut dansatoare profesională, și faptul că aceasta a fost o inspirație pentru el în timpul copilăriei sale ca un dansator novice. Jurații și Sham s-au distrat împreună, dar a venit vremea ca acesta să demonstreze de ce este capabil și să lase mișcările să facă spectacol.

Nu a pierdut deloc timpul și a intrat direct în rolul de artist, oferind o prestație incredibil de originală. O combinație între multe feluri de mișcări, stilul lui este elastic și cu totul și cu totul special! Fiecare tranziție către poziția următoare este extrem de lină și ne face să credem că totul este atât de ușor, încât aproape că ne dorim și noi să încercăm să-i imităm fiecare mișcare.

Unele stiluri de dans sunt cu totul și cu totul speciale, chiar dacă nu sunt atât de ușor de înțeles, așa cum este cazul tangoului sau al valsului. Multe dintre dansurile mai moderne încearcă să exprime prin mișcări mai multe stări decât cele legate de dragoste. Acestea pun la bătaie patima dependența, furia, dezamăgirea și multe altele.

Tocmai de aceea, aceste dansuri pot fi considerate mult mai puternice din punctul de vedere al emoțiilor transmise, iar dansatorii sunt extrem de apreciați pentru că oferă un pachet complet, nu doar un dans în care mișcările sunt efectuate corect din punct de vedere tehnic.